Öfkesini kontrol edemeyen kadar susanlar da sorumlu

Kadını küçük görerek, kişiliğini ve fikirlerini hiçe sayıp bağırarak, sürekli olarak eleştiri yağmuruna tutup emirler yağdırarak, hayatına engeller koyarak adam olunmuyor beyler. '

'Konu şimdi niye bize geldi?' demeyin. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında farkındalık yaratmak için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yapılan konuşmalarda, araştırmalar ve istatistiksel verilerden bahsedildi.
Durum içler acısı, grafik her geçen gün yükseliyor ve kimse hoşgörüsünü kaybetmiş adamlara bir 'dur' demiyor. Bir kere öfke kontrolümüz sıfır.
Bu konuyu neden çözemiyoruz anlamıyorum. Sokakta, trafikte, kafede, işte sürekli birbirine bağıran insanlar görüyoruz. Bir sakin olmayı denesek, esip gürlemeyi, şovu bir kenara bıraksak hayat daha güzel olmaz mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma Bodrum’da susuz kabristan ziyaretleri 13 Nisan 2024 | 90 Okunma Tutulmayı izlemek için 30 saat uçakta vakit geçirir misiniz? 07 Nisan 2024 | 45 Okunma Gişe manipülasyonu tartışması Kore’den sonra Türkiye’de 06 Nisan 2024 | 73 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar