Kahkaha rekabeti için geri sayım başladı

Komedi filmi deyip geçmeyin, 'Gülmek ömrü uzatır' der büyüklerimiz. Bu filmler sayesinde gülmenin iyileştirici gücünden faydalanabiliriz gerçekten. Önümüzdeki sinema sezonuna baktığımızda da...

Komedi filmi deyip geçmeyin, 'Gülmek ömrü uzatır' der büyüklerimiz. Bu filmler sayesinde gülmenin iyileştirici gücünden faydalanabiliriz gerçekten. Önümüzdeki sinema sezonuna baktığımızda da beyazperdede bizleri iyileştirecek birçok yerli film var. Kahkaha dozu yüksek filmlerin bazılarının çekimlerine daha yeni başlandı, bazılarınınsa kurgusu bitmek üzere. İşte bizim ömrümüzü uzatacak filmlerden bazıları:

'AİLECEK ŞAŞKINIZ': Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi, kahkaha sınırlarını zorlayacak beşinci filmleri ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmde Ahmet Kural zengin bir müteahhidin oğlu 'Ferhat'ı; Murat Cemcir, 'Ferhat'ın beraber çalıştığı çocukluk arkadaşı 'Gökhan'ı, Saadet Işıl Aksoy ise 'Ferhat'ın aşık olduğu 'Elif'i canlandıracak. Filmin yönetmeni ve senaristi Selçuk Aydemir. Çekimleri devam eden 'Ailecek Şaşkınız'; 2 Mart 2018'de vizyonda.

'ARİF V 216': Cem Yılmaz'ın filmleriyle gülerken, beyninizi rahatlatıp daha canlı bir ruh haline bürünebilirsiniz. Yılmaz'ın merakla beklenen filmi 'Arif V 216'nın çekimleri tamamlanmış. İzleyicisini güldürerek yıllardır ömürlerine ömür katan Yılmaz, yeni filminde 2004'te vizyona giren filmi 'G.O.R.A.'nın baş kahramanlarına yer veriyor. 'Esnaf Arif' ve yakın arkadaşı 'Robot 216'nın yeni maceralarını anlatacak olan filmde; başrolleri Cem Yılmaz ile Ozan Güven paylaşıyor. Filmin yönetmeni ise Kıvanç Baruönü.

'SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN?': Geçen ay 'Salur Kazan: Zoraki Kahraman' filmiyle seyircinin karşısına çıkan Burak Aksak, yeni filmi 'Sen Kiminle Dans Ediyorsun'la sinemaseverleri güldürmeye hazırlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir, Nergis Öztürk, Okan Cabalar ve Berat Yenilmez gibi isimler yer alıyor. Film için dans eğitimi alan oyuncuların prova görüntüleri bile ne kadar komik bir film izleyeceğimizi garantiliyor. Bir filmin içinde Burak Aksak ve Binnur Kaya varsa, zaten aksi düşünülemez.

'CİCİ BABAM': Güldür Güldür ekibi 'Dedemin Fişi'nden sonra sinemaseverleri güldürmek için geri sayıma başladı. Filmde Şanlıurfa kökenli, İstanbul'da yaşayan, Muğla'da yetişmiş, İsveçli bir gurbetçi geline sahip ilginç bir ailenin kahkaha dolu hikayesi anlatılıyor. Kadrosunda Mahir İpek, Onur Buldu, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş ve Burak Topaloğlu yer alıyor.



YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 120 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma Bodrum’da susuz kabristan ziyaretleri 13 Nisan 2024 | 90 Okunma Tutulmayı izlemek için 30 saat uçakta vakit geçirir misiniz? 07 Nisan 2024 | 45 Okunma Gişe manipülasyonu tartışması Kore’den sonra Türkiye’de 06 Nisan 2024 | 72 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar