İyi hissetmek için mandala boyayın, detoks yapın

Yoğun iş temposu veya hayatın koşturmacası içinde kendinizden uzaklaşmaya başladıysanız, durup dinlenmenin ve iyi hissetmenin tam zamanı. Peki, iyi hissetmenin yollarını uzmanlar eşliğinde keşfetmeye ne...

Yoğun iş temposu veya hayatın koşturmacası içinde kendinizden uzaklaşmaya başladıysanız, durup dinlenmenin ve iyi hissetmenin tam zamanı. Peki, iyi hissetmenin yollarını uzmanlar eşliğinde keşfetmeye ne dersiniz?
Yanıtınız evet ise okumaya devam edebilirsiniz.
Yeniliklerin öncüsü Hillside Beach Club, bu yıl ikincisini düzenlediği İyi Hissetme Haftası'na özel olarak tasarladığı atölye de, terapi ve etkinliklerle misafirlerine beden ve ruhlarını dinlendirme imkanı sundu. Teknede yoga ve dans terapisiyle başlayıp gün batımında nefes terapisiyle son bulan gün; İyi Hissetme Haftası'nın misafirlerine doğayla iç içe muhteşem bir deneyim yaşattı.

MANDALA İLE KONSANTRASYON
Renklerin büyüsüyle ruhunu dinlendirmek isteyenlere, en favori etkinliğim mandala boyama atölyesini tavsiye ediyorum. Mandalanın Türkiye'deki öncü ismi Aslıhan Aksun, bu atölyede düz çizgi çizemeyenlerin bile harikalar yaratmasını sağlıyor.
Mandala boyamak çok eğlenceli ve rahatlatıcı bir aktivite. Mandala çizen bireylerde konsantrasyon, farkındalık, özgüven ve yaratıcılığın arttığını söyleyen Aksun, "Bireyler kendisi ile baş başa kalıp mandala çizerek dinginleşip sakinleşir" dedi. Ardından tüm öğrencilerin mandalalarına bakarak dışavurdukları bilinçaltlarını yorumladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma Bodrum’da susuz kabristan ziyaretleri 13 Nisan 2024 | 90 Okunma Tutulmayı izlemek için 30 saat uçakta vakit geçirir misiniz? 07 Nisan 2024 | 45 Okunma Gişe manipülasyonu tartışması Kore’den sonra Türkiye’de 06 Nisan 2024 | 73 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar