İtiraf et kocacığım ben kül yutmam!

Aldatmanın inovasyonu olur mu demeyin, çünkü öyle bir oluyor ki inanamazsınız.

Uzmanlar, uzun bir süredir çiftleri uyarıyor, 'Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte iletişiminiz kolaylaştı, hızlandı ama iletişime ayırdığınız zamanın niceliği ile birlikte niteliği de değişti' diyorlar. Ben de diyorum ki; boşverin bunları, kadınlar ve teknolojinin birleşiminden aldatmaya karşı muhteşem inovasyonlar ortaya çıkıyor, bunlarla gurur duyalım. Efendim bahsettiğim olay daha önce yurt dışı seyahatinde bir arkadaşımın başına gelmişti, ikinci olay ise bayram tatilinde Bodrum'da ünlü bir kadının başından geçiyordu. Biri basan kadın, diğeri basılan erkek tarafı; her ikisinin de olayları aynı. Nasıl mı?
Biliyorsunuz, Apple Watch'larla kalp atışları, adımlar dakika dakika kayıt ediliyor. Örneğin sevdiğinizle uzaktan bağlantıda kalıp akıllı aktivite koçluğu yapabiliyorsunuz.


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışında neler oldu? 24 Mart 2024 | 19 Okunma Hayaller sınır tanımıyor 24 Mart 2024 | 41 Okunma Popcorn krizinden sonra otoparkta rüşvet iddiası 23 Mart 2024 | 43 Okunma Sanal gerçeklik gözlükleri, depresyondan çıkışın yeni yolu mu? 17 Mart 2024 | 36 Okunma Hayvan dostu belediyeler seçimlerde öncelikli tercih olmalı! 16 Mart 2024 | 19 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar