Hint düğünleriyle ülke tanıtımına büyük katkı

Ülkemizde son yıllarda ne kadar da çok Hint düğünü yapılıyor, öyle değil mi? Peki bu dillere destan düğünleri, 40 gün 40 gece süren eğlenceleri kim organize ediyor?

Hintliler, düğün mekanı olarak neden ülkemizi seçiyor?
Her yıl Türkiye'nin düğün destinasyonu olarak tercih edilmesi ve pazardaki payının artırılması amacıyla International Mice&Wedding Forum (IMWF) düzenleniyor. Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen fuar için Antalya Rixos Premium Belek'teydim. Bu fuarda herkes düğünleri canlı canlı görüyor ve sonrasında düğün rotasını Türkiye'ye çeviriyor; özellikle de Hindistan'ın önde gelen aileleri. Bu yıl da dillere destan Hint düğünlerini her gün canlı canlı yaşattılar bizlere, her akşam başka bir düğünde Hintlilerle beraber eğlendik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışında neler oldu? 24 Mart 2024 | 19 Okunma Hayaller sınır tanımıyor 24 Mart 2024 | 41 Okunma Popcorn krizinden sonra otoparkta rüşvet iddiası 23 Mart 2024 | 43 Okunma Sanal gerçeklik gözlükleri, depresyondan çıkışın yeni yolu mu? 17 Mart 2024 | 36 Okunma Hayvan dostu belediyeler seçimlerde öncelikli tercih olmalı! 16 Mart 2024 | 19 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar