Fatih Terim ‘Aykut enişte’ye ilham oldu

Uyarı: Bu yazı 'Aykut Enişte' hikayesindeki bazı sürpriz gelişmeleri ele verebilir. Sinemaseverlerin merakla beklediği Türk insanının enişte kültürünü en komik haliyle anlatan 'Aykut Enişte' filmi nihayet vizyonda....

Film son zamanlarda izlediğim en matrak mizah duygusuyla yazılmış, aile komedisi sevenler arasında da tiryakilik yaratacak türden bir yapım. Filmde yanlış anlaşılmalar silsilesi ve her şerde bir hayırın vücut bulmuş hali 'Aykut Enişte' kendini bir anda iki ailenin damadı ve eniştesi olarak buluyor ve komik olaylar birbiri arkasına sıralanıyor.
Her şey tanımadığı bir kadının 'Aykut'tan telefonda babasına onun sevgilisiymiş gibi davranmasını istemesiyle başlıyor. Diğer yandan başka biriyle evlenmeye daha hazırlanıyor.
Bu durumda Aykut, iki farklı ailenin de eniştesi olarak işin içinden çıkmaya çalışıyor. Öyle komik yazılmış ki film, bir sahne düşünün aile arasında sanat sohbetinde geçen kübizm akımından bir anda romatizmayı çıkaran onu da romantizme bağlayabilen bir komedi izliyorsunuz.

ÇOK KONUŞULUR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 101 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar