Efsaneler 15 yıl aradan sonra pistte

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), geçtiğimiz günlerde 15 yıl aradan sonra Şampiyonlar Şampiyonası yarışı düzenledi. 44 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği, yılın en hızlı...

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), geçtiğimiz günlerde 15 yıl aradan sonra Şampiyonlar Şampiyonası yarışı düzenledi. 44 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği, yılın en hızlı pilotunun belirleneceği Şampiyonlar Şampiyonası'nın yarışlarını izlerken bir an izleyici olmak değil de o arabalardan birinde olmak istedim. Çok geçmeden sanki içimden geçenleri hissetmiş gibi birisi gelip "Serkan Yazıcı ile piste çıkmaya hazır mısın?" diye sordu. O andan sonrası bende yok. Tansiyon yükselmiş, nabız tavan.
"Ben bir sağa bir sola savrulmaya hazır değilim" bile diyememişken, arabanın co-pilot yerine oturtulmuş, kaskım, emniyet kemerim takılı yarışa hazırlanıyorum.
TOSFED'in başkanı Serkan Yazıcı, "Sen önce İskender Atakan'ın arabasına bin, Cem Hakko ile yarışın.
Öğleden sonra da biz çıkarız" dedi. Bir yarış değil, birden çok yarış demek bu, nefes alamıyorum heyecandan.
Türk otomobil sporunun unutulmaz takımı Team Atakan'ın kurucusu efsane pilot İskender Atakan'ın co-pilotu olarak yerimi alıyorum. "Bu kadar adrenalin bünyeye zararı var mı?" diye soruyorum. Gülüyor Atakan.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 100 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar