Denizde alkol kontrolü şart

New York'un fareleri meşhurdur bilirsiniz. Bodrum'da ise bu yaz domuzlar ve yılanlar konuşulacak. 2024 yaz sezonu için herkes "Bodrum hazır mı?" diye soruyor. Mekanlar hazır, yollar bu yıl inanamayacaksınız ama sorunsuz. Sosyal medyada...

New York'un fareleri meşhurdur bilirsiniz.
Bodrum'da ise bu yaz domuzlar ve yılanlar konuşulacak.
2024 yaz sezonu için herkes "Bodrum hazır mı?" diye soruyor. Mekanlar hazır, yollar bu yıl inanamayacaksınız ama sorunsuz.
Sosyal medyada Bodrum'da lahmacun fiyatlarının 1000 TL'ye ulaştığına dair haberler var. Fakat paniğe gerek yok. Hâlâ 90 TL'ye de lahmacun bulabileceğiniz yerler var. Bodrum'u bilenler, her zaman bu tarz fiyatla ilgili söylentilerin de abartılı olduğunu bilir.




Doğruya doğru, su ve elektrik kesintileri hâlâ yaşanıyor. Çöp sorunu da çözüme kavuşturulamadı. Ama inanın, eski yıllara göre durum daha iyi. Bu yıl çevre konusuna ve atık atma kurallarına uymayanlara ağır cezalar uygulanıyor.
Öte yandan, Bodrum'da bazı problemler de var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyuncu seçmeleri mi taciz tuzağı mı? 20 Ekim 2024 | 375 Okunma Sonbahar masalı Viyana’nın renkli sokaklarında bir yolculuk 20 Ekim 2024 | 43 Okunma Pandalar neden sürekli geri gönderiliyor? 19 Ekim 2024 | 64 Okunma Trump’ın dersleri ve başarıya giden yol 13 Ekim 2024 | 54 Okunma En iyi versiyonuma ulaşmaya çalışıyorum 13 Ekim 2024 | 53 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar