‘Çakallarla Dans 4’ün yıldızı, ‘Köfte’ ve ‘Tavşan’ın aşkı

Her filmi ile olay yaratan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan 'Çakallarla Dans', bu kez serinin dördüncü filmiyle izleyici karşısına çıktı. Murat Şeker'in ilkini 2010'da çektiği 'Çakallarla Dans'...

Her filmi ile olay yaratan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan 'Çakallarla Dans', bu kez serinin dördüncü filmiyle izleyici karşısına çıktı. Murat Şeker'in ilkini 2010'da çektiği 'Çakallarla Dans' serisi, yeni maceralarla yoluna devam ediyor. Bu filmde Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu, Timur Acar, İlker Ayrık ve Didem Balçın'dan oluşan kemik kadroya iki başarılı isim daha dahil oldu.
Biri, Timur Acar'ın sevgilisi rolündeki Hande Katipoğlu; filmdeki adıyla 'Tavşan Zeynep', ikincisi ise filmin kötü adamı Tim Seyfi. Bazı sahnelerde iki oyuncu da performanslarıyla adeta çakallardan rol çalmış diyebilirim. 'Çakallarla Dans 4' için Murat Şeker'in başardığı iki belirgin durum var. Biri; filmdeki gerek, hikaye gerek ise görüntülerdeki yenilikler.
İkincisi ise mekan seçimleri ve çekimler. Durum böyle olunca Murat Şeker, önceki filmlerdeki başarısını yeniden yakalayacak gibi görünüyor.

KÜFÜR AZALTILMIŞ
Büyük bir hayran kitlesi elde eden filmde ekip, bu kez bir gömünün peşine düşüyor ve macera başlıyor. Senaryosunu Ali Tanrıverdi ve yönetmen Şeker'in yazdığı komedi filminde sevdiğimiz dörtlü, maddi darbeler yedikleri için aynı evde kalmak zorunda kalmış bir halde karşımıza çıkıyor. Eğlenceli ekip, bir çıkış yolu ararken karşılarına elinde bir harita ile çıkagelen 'Berber Hüseyin'in Almanya'daki yakınından kendisine miras kalan hazinenin peşine düşüyor. Filmde güldürü unsuru olarak kullanılan küfürler, önceki filmlere oranla daha tadında bırakılmış.
Oyuncu kadrosunun genel olarak korunması ve bu kadronun komedi filmleri için olabilecek en iyi oyuncular olması, filmin eğlenceli sahneleriyle birlikte en büyük avantajı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma Bodrum’da susuz kabristan ziyaretleri 13 Nisan 2024 | 90 Okunma Tutulmayı izlemek için 30 saat uçakta vakit geçirir misiniz? 07 Nisan 2024 | 45 Okunma Gişe manipülasyonu tartışması Kore’den sonra Türkiye’de 06 Nisan 2024 | 73 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar