Baba-kız öyküsü ağlatacak

2013 yapımı Güney Kore filmi 'Miracles in Cell no. 7' filmini izleyip de ağlamayan herhalde yoktur. İzlemediyseniz hemen izleyin çünkü bugünlerde bu filmin 'Yedinci Koğuştaki Mucize' adında Türk versiyonu çekiliyor.

80 milyon dolar gişe hasılatına ulaşan Kore filminin şimdiden Türkiye'de yeni sezonun en ağlatacak ve iş yapacak filmlerinden biri olacağı konuşuluyor. Filmin orijinalinde kızını çok seven zihinsel özürlü bir babayı Ryoo Seung-Ryong canlandırırken, Türk versiyonundaki 'Memo' adındaki babayı Aras Bulut İynemli oynayacak. 'Memo'nun kızına ise Nisa Sofiya Aksongur hayat verecek. Lanistar Media ve Motion Content Group imzası bulunan 'Yedinci Koğuştaki Mucize' filminin oyuncu kadrosunda Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yıldıray Şahinler gibi isimler de yer alıyor.

ZORLAYACAK BİR ROL

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışında neler oldu? 24 Mart 2024 | 19 Okunma Hayaller sınır tanımıyor 24 Mart 2024 | 41 Okunma Popcorn krizinden sonra otoparkta rüşvet iddiası 23 Mart 2024 | 43 Okunma Sanal gerçeklik gözlükleri, depresyondan çıkışın yeni yolu mu? 17 Mart 2024 | 36 Okunma Hayvan dostu belediyeler seçimlerde öncelikli tercih olmalı! 16 Mart 2024 | 19 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar