Antidepresan etkisi yaratacak romantik komediler

'Yeni sezonda hem romantik, hem dram, hem de antidepresan niyetine izlenecek filmler arıyorum' diyenler; sizi lütfen şöyle alalım! Önümüzdeki sinema sezonunda birbirinden iddialı romantik komedi filmleri vizyona girmeyi bekliyor. İşte o...

'Yeni sezonda hem romantik, hem dram, hem de antidepresan niyetine izlenecek filmler arıyorum' diyenler; sizi lütfen şöyle alalım! Önümüzdeki sinema sezonunda birbirinden iddialı romantik komedi filmleri vizyona girmeyi bekliyor. İşte o filmler:

'İLK ÖPÜCÜK': Murat Onbul'un yönettiği, başrollerini Özge Gürel ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı 'İlk Öpücük', önümüzdeki sinema sezonunda izleyenleri aşka ve kahkahaya doyuracak. Filmde geçirdiği kaza sonucunda hiçbir şeyi hafızasında tutamayan 'Bahar'ın (Özge Gürel), kasabanın hızlı çapkınlarından 'Hakan' (Murat Yıldırım) ile tanıştıktan sonra gerçek aşkı bulması anlatılıyor. Kaza sonrasında her yeni güne iki yıl öncesinden başlayan 'Bahar', babası ve ağabeyi tarafından kendisinin mutluluğu için yaratılan sahte dünyada hep aynı 24 saatlik zaman dilimini yaşamaktadır. 'Bahar'ı görür görmez ona tutkuyla bağlanan 'Hakan' ise onu her gün kendisine yeniden aşık etmek zorunda kalacaktır. Yıldırım ve Gürel ikilisine filmde; Cezmi Baskın, Hayrettin, Beyti Engin, Sadi Celil Cengiz, Gamze Karaduman, Erol Aksoy, Birsen Dürülü ve Hakan Akın gibi isimler eşlik ediyor. Filmin sonbaharda vizyona girmesi planlanıyor.



'RÜZGAR ÇARPMASI': Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği, Belçim Bilgin ile Halil Sezai'nin oynadığı 'Benim Adım Rüzgar'ın adı sonradan 'Rüzgar Çarpması' olarak değiştirildi. Serkan Acar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu duygu yüklü filmde; sert mizaçlı bir kadının, karşısına çıkan 'Rüzgar' isimli küçük çocuk sayesinde nasıl değiştiği ele alınıyor. Cezmi Baskın, Ataberk Mutlu ve Nebil Sayın'ın da rol aldığı film, 17 Kasım'da sinemalarda.

'EN İYİ ARKADAŞIM EVLENİYOR': Oscarlı yıldız Julia Roberts'ın başrolde oynadığı 90'lı yılların popüler romantik komedi filmi 'My Best Friend's Wedding'in yerli versiyonu 'En İyi Arkadaşım Evleniyor', sezonun en iddialı romantik-komedi filmleri arasında. Çekimleri devam eden, Cem Karcı'nın yönettiği filmde Burcu Biricik, Mert Fırat ve Hazar Ergüçlü rol alıyor. 'My Best Friend's Wedding'de Julia Roberts'ın oynadığı 'Julianne' rolünü yerli versiyonda 'Deniz' adıyla Burcu Biricik canlandırıyor. Hazar Ergüçlü, Cameron Diaz'ın canlandırdığı 'Kimberly'ye 'Melisa' rolüyle hayat verecek.




YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışında neler oldu? 24 Mart 2024 | 19 Okunma Hayaller sınır tanımıyor 24 Mart 2024 | 41 Okunma Popcorn krizinden sonra otoparkta rüşvet iddiası 23 Mart 2024 | 43 Okunma Sanal gerçeklik gözlükleri, depresyondan çıkışın yeni yolu mu? 17 Mart 2024 | 36 Okunma Hayvan dostu belediyeler seçimlerde öncelikli tercih olmalı! 16 Mart 2024 | 19 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar