Alabora’nın ayağı kırılınca rol Yasemin Çonka’nın oldu

Güldür Güldür ekibinden aşka ve aile ilişkilerine dair bir komedi filmi geliyor: 'Cici Babam' Ekibin mutfağından çıkan hikaye, yine ekibin mutfağında pişiyor. Programın yazar kadrosu Murat Kepez, Eray Akyamaner, Sıla...

Güldür Güldür ekibinden aşka ve aile ilişkilerine dair bir komedi filmi geliyor: 'Cici Babam'
Ekibin mutfağından çıkan hikaye, yine ekibin mutfağında pişiyor. Programın yazar kadrosu Murat Kepez, Eray Akyamaner, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin, Ayberk Sak ve Mahmut Özbey tarafından yazılan filmin yönetmeni; projenin ve diğer filmlerin de yönetmeni olan Meltem Bozoflu. Filmin kadrosunda Mahir İpek ve Derya Alabora'nın dışında Onur Buldu, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş ve Burak Topaloğlu da yer alıyor.

SETTE TALİHSİZ KAZA
Geçtiğimiz günlerde ben de tüm oyuncuların sürprizli karakterlerle kamera karşısına geçtikleri filmin Muğla Akyaka'daki setine gittim. Ancak o gün, çekimler sırasında talihsiz bir kazaya şahit oldum. Filmin başrol oyuncuları Mahir İpek ve Derya Alabora, bisiklet sahnesi öncesi prova yapıyorlardı. Ancak prova sırasında Derya Alabora bisikletten düştü. Usta oyuncunun bacağı kırıldı. Bu olayın ardından sete bir süre ara verildi.
Fakat sonra çekimlere başarılı oyuncu Yasemin Çonka ile devam edilmesi kararı alındı. Bugüne kadar Derya Alabora ile çekilen sahneler, Çonka ile yeniden çekilecek. Derya Alabora'ya tekrardan büyük geçmiş olsun.



YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışında neler oldu? 24 Mart 2024 | 19 Okunma Hayaller sınır tanımıyor 24 Mart 2024 | 41 Okunma Popcorn krizinden sonra otoparkta rüşvet iddiası 23 Mart 2024 | 43 Okunma Sanal gerçeklik gözlükleri, depresyondan çıkışın yeni yolu mu? 17 Mart 2024 | 36 Okunma Hayvan dostu belediyeler seçimlerde öncelikli tercih olmalı! 16 Mart 2024 | 19 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar