Beyazperde sevgililer için açılıyor

14 Şubat Sevgililer Günü'ne az bir zaman kaldı. Eğer sevdiğiniz böyle şeylere önem veriyorsa, onun için yaratıcı hediye fikirleri düşünmeniz şart. Ne yapacağınıza hâlâ karar veremediyseniz...

14 Şubat Sevgililer Günü'ne az bir zaman kaldı. Eğer sevdiğiniz böyle şeylere önem veriyorsa, onun için yaratıcı hediye fikirleri düşünmeniz şart. Ne yapacağınıza hâlâ karar veremediyseniz üzülmeyin; romantizmin en etkili yolu bir sinema bileti olabilir.
Bileti sevgilinize nasıl vereceğinizi siz düşünün; ben de seçebileceğiniz filmlerden bahsedeyim. Böylece bir Sevgililer Günü'nü daha sinemayla renklendirmiş olalım.

'CEBİMDEKİ YABANCI'
BKM, Frigo Film ve İmaj'ın ortak yapımcılığını üstlendiği 'Cebimdeki Yabancı', masum bir akşam yemeğinde bir araya gelen yedi arkadaşın cep telefonlarını masaya bırakarak tüm sırlarını açığa döktükleri bir oyuna başlamalarıyla gelişen olayları konu ediniyor.
Psikolojik gerilim türündeki filmde; bu masum oyunun nasıl tehlikeli bir hale geleceğini izleyeceğiz.
Yalnız küçük bir uyarı: Filmi izleyin ama oyunu oynamayın çünkü 14 Şubat, ayrılık gününüz olabilir! Film, cep telefonlarının hayatımıza girişiyle birlikte yaşadığımız yabancılaşmayı en iyi şekilde anlatıyor.

'ÖZGÜRLÜĞÜN ELLİ TONU'
Sevgiliyle izlenecek filmlerin başını çeken bir diğer yapım 'Özgürlüğün Elli Tonu'... E.L. James'in, dünya çapında çok satanlar listesine giren 'Grinin Elli Tonu' üçlemesinin son filmi... 'Anastasia' ile 'Christian'ın tutkulu aşkı, bu filmde bir bebekle taçlanıyor ama ilişkileri biraz karışıyor.
Filmin biletini verirken sevgilinize küçük bir oyun oynayabilirsiniz.
Ona ufak hediyeler alıp notlar yazın. Notları takip et...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma Bodrum’da susuz kabristan ziyaretleri 13 Nisan 2024 | 90 Okunma Tutulmayı izlemek için 30 saat uçakta vakit geçirir misiniz? 07 Nisan 2024 | 45 Okunma Gişe manipülasyonu tartışması Kore’den sonra Türkiye’de 06 Nisan 2024 | 73 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar