2024’te kaçırılmaması gereken bienal ve sergiler

2024 sanat dünyası için oldukça heyecan verici geçecek gibi gözüküyor çünkü sanatseverleri dünyanın dört bir yanındaki sergi ve bienaller bekliyor. Şehrin koşuşturmasının ve gündelik...

2024 sanat dünyası için oldukça heyecan verici geçecek gibi gözüküyor çünkü sanatseverleri dünyanın dört bir yanındaki sergi ve bienaller bekliyor.
Şehrin koşuşturmasının ve gündelik yaşamın telaşının arasında kaybolan pek çok sanat etkinliğini keşfetmek için 2024 tam da zamanı o yüzden şimdiden sanat seyahatlerini planlamaya başlayabiliriz.
Venedik Bienali'nin kültürler arası diyalogları kucaklayacağı, Whitney Bienali'nin gerçeklik sınırlarını zorlayacağı ve Diriyah Bienali'nin çağdaş sanatın Suudi Arabistan'daki iz bırakan ev sahipliğiyle sanatseverlere ilham katacağı bu yıl, sıradanın ötesine geçme şansı sunuyor.



HER YERDE YABANCILAR
Bu sergi ve bienallerle dolu yıl, sanat tutkunları için unutulmaz anlarla dolu olmaya aday. İşte önümüzdeki 11 ay boyunca sanat dolu günler geçirmeniz için öneriler:
60. Venedik Bienali: Venedik Bienali, sanatın kalbinde atacak gibi duruyor. 'Her...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
TikTok’ta Karagül Hanımlar ahlaki çöküşün yansıması 28 Nisan 2024 | 134 Okunma Türklerin Lahey’deki hayatı: Gurbet, gözyaşı ve umut 28 Nisan 2024 | 51 Okunma ‘Mutluluğu aramak yanlış, en doğrusu gerçekten yaşamak’ 27 Nisan 2024 | 49 Okunma Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 102 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar