2017, devam filmlerinin yılı olacak

Devam filmleri bakımından 2017 yılı oldukça bereketli geçecek gibi görünüyor. Özellikle süper kahraman filmlerinin sayısı bu yıl daha da artıyor.Seyirciyle buluşmayı bekleyen filmlere...

Devam filmleri bakımından 2017 yılı oldukça bereketli geçecek gibi görünüyor. Özellikle süper kahraman filmlerinin sayısı bu yıl daha da artıyor.
Seyirciyle buluşmayı bekleyen filmlere baktığımızda görünen o ki; perde bu yıl, devam filmlerinin yanı sıra gerçek hikayelere dayalı filmlerle açılacak.
Bu filmler arasında usta yönetmenlerin merakla beklenen filmleri ve gişede iddialı yerli yapımlar da var. Sinemadan uzak kalmadığınız bir yıl geçirin.
İyi seyirler...

'ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ'
İlk filmi 2011 yılında çıkan 'Çalgı Çengi'de macera kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen ikili Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın başrollerinde olduğu 'Çalgı Çengi İkimiz', 2017'nin ilk bombası. Filmin kadrosundaki Rasim Öztekin, Nur Erkul, Ayşe Kökçü, Ahmet Gülhan, Tuna Orhan, Cahit Gök, Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Şinasi Yurtsever gibi oyuncular ikiliye eşlik ediyor. TR 40 33 Production adlı yapım şirketi çatısı altında çekilen filmde bu kez de sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan'ın firar macerasını izleyeceğiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 101 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar