Merkür-Plüton kavuşumu başladı hangi burç nasıl etkilenecek?

24 Ocak 2018 sabahı  başlayan akşam saatleri tam olarak etkisini başlatacak olan bu kavuşum, bu hafta hepimizi zihinsel odaklı yapacaktır.Merkür iletişim ve aklımızın nasıl ...

24 Ocak 2018 sabahı  başlayan akşam saatleri tam olarak etkisini başlatacak olan bu kavuşum, bu hafta hepimizi zihinsel odaklı yapacaktır.

Merkür iletişim ve aklımızın nasıl  çalıştığıdır. Plüton ise güç ,manipülasyon ve şiddet, değişim dönüşüm enerjisidir. Tabii bu güçlü iki enerjinin birleşimi zihinsel güçlü bir enerji verecektir. Haritasında bu açıya sahip kişiler, iyi araştırmacı ve dedektif olabilir, yada iyi bir kurnaz, belki de dolandırıcı olabilir bu etkileri enerjiyi yayabilir.

Plüton manipülasyon yapar ve oğlak burcundaki bu kavuşum parayla ilgili konulara, sisteme yada borsaya dikkat çekecektir. Dilimiz ve sistemimizle yapacağımız, yada iletişimle yapılan her türlü manipülasyon gözlemlenebilir. Etkileyici fikirlerle karşımızda ki kişileri baştan çıkarabiliriz. Bu kavuşumun getirdiği kurnazlığı tabii ki kişiler kullanmak isteyecektir. Dolayısıyla dolandırıcılara da dikkat etmek gerekir. Paranızı değerlendirirken verilen her söze itimat etmeyin, iyice araştırın derim ben. Kardeşlerle ilgili  değişim ve dönüşüm yaşanabilir ,iletişimde aksaklıklar yaşayabiliriz. Ticaret ve trafikte aksamalar görülebilir.

Merkür Pluto kavuşum ve Uranüsle olan açı ise, sert rüzgarlara sebebiyet verebilecek. (ö.Döşer)

Kuşku, merak her türlü gizli saklı olaylarda artış, araştırmacı yanımızın ortaya çıkışı ve güç savaşlarını başlatabilir.. Bu pek tabii ki uluslararası politikada da gözlemlenecektir. Fikirlerimiz artık değişecektir .Artık bende varım psikolojisini yaymaya çalışacağız. Geleneksel olanları yıkmaya çalışıp, odaklandığımız konulara yeni fikirlerle yaklaşıp , küllerimizden yeniden doğabiliriz. Üst düzey kişilere kendimiz anlatacak yeni fikirlerimizi sunacak güç ve cesareti bulabileceğiz.

Yalnız üslup önemlidir, sert konuşmalar, tehdit  edici çıkışlar sıkıntı yaratabilir. Sivri dilimiz başımıza iş açabilir. Bu açı da gölge yönleriyle saplantılı düşünceler, zorla kendi fikirlerimiz kabul ettirmek. Bilgileri saklamak, manipülasyon ve dolandırıcılık görülebilir. Bu paranın girdiği her yer olabilir. Gizli kapaklı olaylarda artış yada işin iç yüzeyini araştırma isteği duyabiliriz. Okült  konulara merak ve bu konularla ilgili eğitimlere yönelebiliriz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 Kasım Çarşamba 2018 günlük burç yorumları Akrep burcu Yeni Ay'a geçiyor! 07 Kasım 2018 | 163 Okunma 5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir! 05 Kasım 2018 | 186 Okunma 2 Kasım Cuma günlük burç yorumları 2018 Ay Aslan burcunda güne pozitif başlayın! 02 Kasım 2018 | 218 Okunma 30 Ekim 2018 günlük burç yorumları duygusal ve ailevi duygular ön planda! 30 Ekim 2018 | 140 Okunma 29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak! 29 Ekim 2018 | 158 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar