31 Mayıs 2018 burç yorumu bugün tüm dilekleriniz kabul olacak

31.05.2018 Ay Yay burcunda ve öğlen saatlerine kadar belirsizlik hakim .Ay daha sonra Oğlak burcuna geçiş yapacak ve daha sorumluluk sahibi ve çalışkan bir ruh haline gireceğiz ve Ay ilk açısını Uranüs ile yapacak....

31.05.2018 Ay Yay burcunda ve öğlen saatlerine kadar belirsizlik hakim .Ay daha sonra Oğlak burcuna geçiş yapacak ve daha sorumluluk sahibi ve çalışkan bir ruh haline gireceğiz ve Ay ilk açısını Uranüs ile yapacak. Ay'ın Uranüs ile yapacağı açı beklenmedik sürpriz gelişmeleri ve olayları bizlere yaşatabilir.
Bu arada gökyüzünde, su grubunda ve şanslı gezegenler arasında, harika bir açın kalıbı var, dilek ve niyetlerinizin kabulü için oldukça uygundur. Bugünleri meditasyon, yoga veya içsel huzurunuzu zenginleştirmek, enerji çalışmaları ve ibadetlerle geçirmek, oldukça iyi gelecektir.

Koç ve Yükselen Koçlar: Sevgili Koçlar, işinizle ilgili önemli gelişmeler yada önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Beklenmedik sürpriz haberlere hazırlıklı olun. Uzak yerler seyahatler yada eğitim le ilgili önemli yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, sevdiğiniz kişiyle önemli mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar, iş hayatınız oldukça hız kazanacak, ve bugünler daha çok koşturmak zorunda kalabilirsiniz. Eğitim ve seyahat alanları hız kazanıyor. Hedeflerinizle ilgili beklenmedik gelişmelere hazır olun partnerinizden gelecek sürprizler sizi şaşırtabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler sevdiğiniz kişi yada partnerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir, yarım kalan problemlerinizi çözebilirsiniz. Maddi konularla ilgili beklenmedik gelişmeler sizleri bekliyor olacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, Sağlığınız ilgili konular ve günlük rutin koşuşturmalarınızla ilgili yarım bıraktığınız mevzulara odaklanacağınız bir gün olabilir, işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir, öğlen saatleri partnerinizin ya da ortağınızın beklenmedik sürprizleriyle karşılaşabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, sosyal çevre yada arkadaş gruplarıyla vakit geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun. Sizler için, ya da aşka hayatınızla ilgili gelişmelerin olduğu eğlenceli bir gün olacaktır sizler için.

Başak ve Yükselen Başaklar: Sevgili Başaklar, ailevi konuların ve ailenizle birlikte olacağınız, bir gün olacaktır sizler için, öğlen ve sonrası çocuklarınızla ilgili gelişmeler hız kazanabilir, ya da aşk ve eğlence hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 Kasım Çarşamba 2018 günlük burç yorumları Akrep burcu Yeni Ay'a geçiyor! 07 Kasım 2018 | 164 Okunma 5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir! 05 Kasım 2018 | 189 Okunma 2 Kasım Cuma günlük burç yorumları 2018 Ay Aslan burcunda güne pozitif başlayın! 02 Kasım 2018 | 222 Okunma 30 Ekim 2018 günlük burç yorumları duygusal ve ailevi duygular ön planda! 30 Ekim 2018 | 141 Okunma 29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak! 29 Ekim 2018 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar