5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir!

Ay terazi burcunda, denge ve huzur arayacağımız bir gün olacak, yeni ayın enerjisinin de  yavaş yavaş hissedildiği bugünlerde, aynı zamanda kadersel düğümlerinde yer değiştirmeye hazırlanıyor olması...

Ay terazi burcunda, denge ve huzur arayacağımız bir gün olacak, yeni ayın enerjisinin de  yavaş yavaş hissedildiği bugünlerde, aynı zamanda kadersel düğümlerinde yer değiştirmeye hazırlanıyor olması, Uranüs'ün tekrar gerileyip koç burcuna geçiyor olması ve şöyle kıyıda köşede ne kaldıysa son bir değişim yapmak istiyorum isteği, hepimizin hayatlarında bir takım enerji değişimlerine ya da bazı stresli durumlara neden olmaktadır. İşte bu stresli günlerde dengeyi sağlamak, dingin kalmaya çalışmak, içimizdeki adil duygunun ortaya çıkıp ölçüp tarttığı zamanlar olacak elbette ki. Ay terazide iken, verdiği enerjilerle işte bu duyguları yaşamamıza doğru olan kefeyi tartıp, seçmemize baş etmek zorunda kaldığımız her ne varsa artık aklanmamıza yardım edecek yeni ay dan önceki son enerjileriyle hayatımıza destek olacaktır.

Ay bugün akşam saatleri Plüton ile krizli bir açı yapacak, hem önemli kadın figürlerle bazı sorunlar yaşamamıza neden olacakken, hem de gereksiz hırs ve güç çekişmeleri yıpratıcı olacaktır. İçerde bastırdığımız duyguların aniden açığa çıkması, gereksiz ısrar ve çekişmeler, keyfimizi kaçırabilir, dengede ve huzurda kalmakta  fayda olacaktır.

Koç ve Yükselen Koçlar: Sevgili Koçlar, ikili ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gün. Gereksiz çekişmeler partneriniz ya da üst konumuzda kişilerle ilişkilerinizi etkileyebilir, anneniz ya da hayatınızdaki önemli kadın figürlerin sorunları ya da krizleri gün geneli etkili olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar, sağlığınız, günlük koşuşturmalarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Ödemelerle ilgili yaşayacağımız bazı sorunlar ya da beklediğiniz alacağınız paralarla ilgili problemler keyfinizi kaçırabilir, yapacağınız görüşmelerde ya da yaşayacağınız sorunlarda adil olmalı karşı tarafı da düşünmelisiniz. Akışta kalmalısınız.

İkizler ve yükselen İkizler: Sevgili İkizler, ilişkilerinizde ki kadersel değişimler, ve olumlu gelişmeler keyfinizi her geçen gün yerine getirecektir. Maddi konularla ilgili bazı krizler  yaşansa da, yaptığınız organizasyonlar yada rutini bozacak  keyifli bir gün sizleri bekliyor olabilir. Aşk hayatınızda gelişecek beklenmedik gelişmeler, olumlu olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, aile büyükleri ya da evinizle ilgili bazı krizli durumları çözümlemeniz gerekebilir.  Bu durumu büyütüp, hayatınızdaki kişilerle de sorunlar yaşayabilir, ikili ilişkilerinizde beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 Kasım Çarşamba 2018 günlük burç yorumları Akrep burcu Yeni Ay'a geçiyor! 07 Kasım 2018 | 164 Okunma 5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir! 05 Kasım 2018 | 189 Okunma 2 Kasım Cuma günlük burç yorumları 2018 Ay Aslan burcunda güne pozitif başlayın! 02 Kasım 2018 | 222 Okunma 30 Ekim 2018 günlük burç yorumları duygusal ve ailevi duygular ön planda! 30 Ekim 2018 | 141 Okunma 29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak! 29 Ekim 2018 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar