28 Mayıs 2018 burç yorumları 20:26'dan sonraya dikkat

28.05.2018 Ay Akrep burcunda duygularımızı yoğun ve derin yaşanacağı, sabahın erken saatleri Ayın Plüton ile olan etkileşimi kendimizi güçlü hissetmemize neden olurken, daha kararlı ilerleyebilmemize de destek...

28.05.2018 Ay Akrep burcunda duygularımızı yoğun ve derin yaşanacağı, sabahın erken saatleri Ayın Plüton ile olan etkileşimi kendimizi güçlü hissetmemize neden olurken, daha kararlı ilerleyebilmemize de destek olacaktır.
Ay akşam saatleri Merkür ile karşıtlık yapacak, iletişim yazışma ve görüşmeler için olumsuz bir hava estirecek. Ay’ın ve Merkür'ün sabit burçlarda olduğu için sabit fikirli bir tavır takınabilir, bazı konularda gereksiz yere inatçılık edebiliriz. Dolayısıyla önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine bırakmamanızda fayda var. Dolunaya yaklaşırken bu açı gizli saklı konulara da erişmemizi ya da ortaya çıkarmamızı da sağlayabilir. Ay 20:26 da boşluğa girecek, yarım kalan işlerinizi bu saatten sonra tamamlayabilirsiniz.

Koç ve Yükselen Koçlar: Sevgili Koçlar, maddi konuların ön planda olduğu bir gün olacaktır sizler için. Ödeme planını yapabilir, önemli kişilerin desteğiyle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatleri fikirlerinizi savunurken dikkatli olun kırıcı olmayıp gereksiz takıntılara girmeyin.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar, ikili ilişkiler, ortaklaşa yapacağınız işlerde önemli adımlar atabilir ya da önemli kararlar verebilirsiniz. Akşam saatleri kendinizi ifade ederken sertleşebilirsiniz. Daha sakin kalmakta fayda var.

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, bugün şanslı gününüz, yarım kalan işerinizi tamamlayabilir, sevdiğiniz kişilerden gerekli desteği görebilirsiniz. Maddi konularla ilgili önemli gelişmeler ve adımlar atılabilir, yalnız kadın figürlerle ilgili gizli saklı sırlar veya dedikodular yada duygusal krizler gündeme de gelebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, ikili ilişkilerde yaşadığınız soğukluk ve mesafe artık değişecek, aşk konuları düzene giriyor. Sevdiğiniz kişin desteğiyle kendinizi daha iyi, hissedebileceksiniz. Arkadaş çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde akşam saatleri bazı sorunlar yaşanabilir. Fikir ayrılıkları görülebilir.

Aslan ve yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, ev aile konuları gündemde olabilir, aile büyüklerinin sağlık konuları gündemde ise destek olabilir yada destek görebilirsiniz. İşiniz veya üst konumunuzdaki kişilerle ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 Kasım Çarşamba 2018 günlük burç yorumları Akrep burcu Yeni Ay'a geçiyor! 07 Kasım 2018 | 163 Okunma 5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir! 05 Kasım 2018 | 186 Okunma 2 Kasım Cuma günlük burç yorumları 2018 Ay Aslan burcunda güne pozitif başlayın! 02 Kasım 2018 | 218 Okunma 30 Ekim 2018 günlük burç yorumları duygusal ve ailevi duygular ön planda! 30 Ekim 2018 | 140 Okunma 29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak! 29 Ekim 2018 | 158 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar