22 Ekim 2018 Pazartesi günlük burç yorumları Ay Balık burcundan Koç burcuna geçiyor!

Ay Balık Burcunda, sabah 09:58 de boşluktan çıkıp Koç Burcuna geçiş yapacak, busaatlerde bir çok konu askıda kalabilir. Önemli görüşme ve işlerinizi bu saatlerden sonraya bırakmanızda fayda olacaktır....

Ay Balık Burcunda, sabah 09:58 de boşluktan çıkıp Koç Burcuna geçiş yapacak, bu
saatlerde bir çok konu askıda kalabilir. Önemli görüşme ve işlerinizi bu saatlerden sonraya bırakmanızda fayda olacaktır. Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle daha hızlı ve enerji dolu bir hava esecek, biraz baş ağrılarıyla uğraşmak durumunda kalabileceğiz. Bu saatlerde enerjimiz ve motivasyonumu yüksek olduğu için günü de bu şekilde geçirme isteğiyle iletişimde de kendimizi güçlü hissedeceğiz, bir çok konuda cesaretli davranma potansiyeli bulabileceğiz.

Merkür ve Plüton'un olumlu açısı, gün geneli güçlü bir iletişim kurmamıza, kendimizden emin olmamıza, sözlerimizle karşı tarafı, ikna edebilme potansiyelimizi yaratmamıza, destek olacaktır. Ticaret ve anlaşmalar içinde oldukça destekleyici bir açıdır. Ay akşam saatleri Satürn ile kare oluşturacak, bazı kısıtlamalar veya engellenmeler yaşayabilecek, enerjimizin düşmesine neden olabilecek durumlarla karşılaşmamıza sebep olabilecektir.

Koç ve Yükselen Koçlar: Sevgili Koçlar, bugün enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olacak, baş ağrılarına dikkat etmelisiniz. Maddi konulara dikkat etmeniz gereken günler, ani gelişen durumlar dengenizi bozabilir. Üst konumdaki kişilerle sorunlarınızı büyütmemenizde fayda olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar, bilinçaltınızda sizi rahatsız eden konular olabilir, özelikle iç dünyanızda kadın figürlerle ilgili hissettiğiniz sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Partnerinizle aranızda alacağız yeni kararlar gün içinde rahatlatacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, bugün sosyal hayatınız oldukça hareketli geçecek, gün boyu koşuşturmalarınız olacaktır. Fakat onlardan gelecek sorunlarda canınızı sıkabilir, yanınızda çalışanlar var ise onlardan destek, sağlığınızla ilgili sorunlar varsa olumlu e gelişmeler olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, kariyer hayatınızla ilgili hareketli bir gün olacaktır, yalnız üstünüzle ilgili konularda bazı gerginlikler, annenizin sorunları var ise uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Baş ağrılarına dikkat.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 Kasım Çarşamba 2018 günlük burç yorumları Akrep burcu Yeni Ay'a geçiyor! 07 Kasım 2018 | 162 Okunma 5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir! 05 Kasım 2018 | 185 Okunma 2 Kasım Cuma günlük burç yorumları 2018 Ay Aslan burcunda güne pozitif başlayın! 02 Kasım 2018 | 218 Okunma 30 Ekim 2018 günlük burç yorumları duygusal ve ailevi duygular ön planda! 30 Ekim 2018 | 140 Okunma 29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak! 29 Ekim 2018 | 157 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar