16 Temmuz günlük burç yorumları 2018

Ay Başak burcunda, Ay Başaktayken işlerimiz daha verimli titiz ve detaycı bir şekilde yürür. İş düzenimizin artacağı, her türlü temizlik işine girişeceğimiz, sağlık konularıyla ilgili işlerimiz...

Ay Başak burcunda, Ay Başaktayken işlerimiz daha verimli titiz ve detaycı bir şekilde yürür. İş düzenimizin artacağı, her türlü temizlik işine girişeceğimiz, sağlık konularıyla ilgili işlerimiz varsa üstünde duracağımız, evrak veya ofis le ilgili ince detay temizliklerine girişebileceğimiz, çalışmalarımızın sonucunu alabileceğimiz bir gün olacaktır. Sabah saatleri önce Satürn ile yapacağı üçgen arkasından Venüs ile yapacağı kavuşum, iş görüşmeler, alım satım ve her türlü kamuda yapacağınız işlerle ilgili olumlu gelişme ve fırsat sunacaktır. Olgun kişilerden destek görebiliriz. Bankacılık ve finansla ilgili işlerimizi kolaylıkla halledebiliriz. Yalnız fazla eleştirisel olmamaya da dikkat etmeliyiz.

Akşam saatleri Ay Jüpiter ile olumlu açı yapacak, önemli şansa ve fırsatlarında bizlere sunacaktır. Özellikle gökyüzünde Venüs ile Jüpiter in de olumlu açısıdı olduğunu düşünürsek oldukça rahat ve keyifli bir hafta başlıyor demektir bizler için. Bugün keyifli ve rahat geçecek bir gün haftanın ilk gününün olumlu geçecek olması bu haftayı rahat geçirmemize etki edecektir. Akşam saatleri ise sağlığa dikkat, Ay'ın Neptün ile karşıtlığı, besin zehirlenmelerine, sağlıkla ilgili problemlere, hayal kırıklıklarına, dikkat dağınıklıklarına, detaylarda sorunlara, gereksiz empati ve aşırı hassaslığa neden olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, yakın çevre, seyahat, eğitim , kardeşlerle ilgili konular gündeminizde olacak, hayatınızda ki kişiyle de olumlu bir karar alabilir, önemli iş ve anlaşmalar yapabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, aile , ev, alım satım veya akrabalarla ilgili yoğun bir gün geçirebilir, şanslı , özellikle aile büyüklerinden destek görebileceğiniz bir gün olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, maddi konularla ilgili şanslı olduğunuz, ev , aile ve alım satım işleriniz var ise olumlu yürüyeceği, önemli planlarınızı, yürütebileceğiniz bir gün olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, sosyal ortam ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz bir gün olacaktır. İdeallerinizin peşinden koşacak, özellikle yakın çevrenizin desteği keyifli bir gün geçirmenize neden olacaktır. aşk ilişkilerine dikkat.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 Kasım Çarşamba 2018 günlük burç yorumları Akrep burcu Yeni Ay'a geçiyor! 07 Kasım 2018 | 163 Okunma 5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir! 05 Kasım 2018 | 186 Okunma 2 Kasım Cuma günlük burç yorumları 2018 Ay Aslan burcunda güne pozitif başlayın! 02 Kasım 2018 | 218 Okunma 30 Ekim 2018 günlük burç yorumları duygusal ve ailevi duygular ön planda! 30 Ekim 2018 | 140 Okunma 29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak! 29 Ekim 2018 | 157 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar