15 Haziran 2018 burç yorumu öğlen saatlerinde dargınlar barışacak

15.06.2018 Ay Yengeç burcunda duygusal ve ailevi duyguların ön planda olduğu, bir gün olacaktır. Tam da günün anlamına yakışır bir zamanlama. Hiçbir şey tesadüf değil. Ay sabah saatleri Jüpiter ile olumlu...

15.06.2018 Ay Yengeç burcunda duygusal ve ailevi duyguların ön planda olduğu, bir gün olacaktır. Tam da günün anlamına yakışır bir zamanlama. Hiçbir şey tesadüf değil. Ay sabah saatleri Jüpiter ile olumlu açıya gidecek, ve daha sonra Neptün ile üçgen açın yapacak, duygular hayli yoğun, ve Neptün ile en saf ve iyi niyetlerle dolu olacak, önemli işler içinde olumlu ve şanslı bir açıdır. Özellikle dargın olduğunuz kişilerin öğlen saatleri kalbini kazanabilirsiniz. Sevdiklerinizle ve dostlarınızla vakit geçireceğiniz keyifli bir zaman dilimi olacaktır. Ay akşam saatleri Plüton ile karşıtlık yapacak, dolayısıyla bazı aksilikleri çıkarabilir, gereksiz öfkelenmeler özellikle kadın figürlerle zorluklar yaşanabilir, dolayısıyla dikkat etmekte fayda var. Venüs ün Uranüs ile karşıtlığını da göz önünde bulundurursak, aşk ve duygusal ilişkilerde ani beklenmedik kopmalar, beklenmedik tavırlar, gereksiz üstünlükler yada, ilişkilerde ego savaşları görülebilir.  Saat 19:18 de Ay boşluğa girecek, yeni girişimler için çok da uygun olamayacaktır. Sorunlarımızın bir kenara bırakıp bayramın tadını çıkarmaya bakmalıyız. Sevgiyle , huzur dolu bir bayram diliyorum.


Koç ve Yükselen Koçlar: Sevgili Koçlar, aile ve dostlarla keyifli vakitler geçirebilir, özlem duygularını hayli yoğun tadabilirsiniz, yalnız aşk ve ilişkilerde krizlere dikkat edin, maddi harcamalarda can sıkıntısı yaratabilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar, iletişimin hayli yoğun olduğu bir gün olabilir, aile ilişkilerinde dikkatli olmakta fayda var, sevdiğiniz kişiyle özel ve mutlu vakitler sizleri bekliyor olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, yakın çevrenizle , kardeşlerinizle ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gün olacaktır. Sabırsız ve aceleci davranmayın, maddi konularla ilgili sevinebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, maddi konular ve etrafa yayacağınız tepkilere biraz dikkat edin maddi sıkışıklar sizleri gergin hale getirebilir, fakat etrafınız ve sevineceğiniz organizasyonlar günü keyifle kapatmanıza destek olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, İkili ilişkilerinizde gerginliklere biraz dikkat, kendiniz farklı gösterebilir, olduğundan farklı tepkiler verebilirsiniz. Venüs sizin burcunuzda, aile bulun olduğunuz ortamda keyifli vakit geçirmenizi tavsiye ederim.

Başak ve Yükselen Başaklar: Sevgili Başaklar, Dostlarınızla güzel vakit geçireceğiniz bir gün olacaktır, yalnız kadın figürlerle ilişkilerinize dikkat edin, gizli düşmanlıklar veya gizli kıskançlıklar, gereksiz tepkilerden kaçının.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 Kasım Çarşamba 2018 günlük burç yorumları Akrep burcu Yeni Ay'a geçiyor! 07 Kasım 2018 | 164 Okunma 5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir! 05 Kasım 2018 | 189 Okunma 2 Kasım Cuma günlük burç yorumları 2018 Ay Aslan burcunda güne pozitif başlayın! 02 Kasım 2018 | 222 Okunma 30 Ekim 2018 günlük burç yorumları duygusal ve ailevi duygular ön planda! 30 Ekim 2018 | 141 Okunma 29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak! 29 Ekim 2018 | 158 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar