“Reis dönemi bitti, hoca dönemi başladı!” diyorlardı

Bazen gazeteci dostlarım beni güldürüyor.Önceki akşam CNNTürk’te gazetemiz yazarı ve arkadaşımız Süleyman Özışık’ın söyledikleri şaşkınlığa sebep oldu...

Oysa Süleyman, başına gelenleri 2017 yılı Ocak ayında Habertürk televizyonunda anlatmıştı.
Davutoğlu ekibinden bir sosyal medya sorumlusunun kendisini İstanbul Kısıklı’daki bir mekâna çağırarak “Artık Reis dönemi bitti, hoca dönemi başladı. AK Parti ve Cumhurbaşkanı’na yakın isimleri alaşağı edeceğiz, bizimle misin, değil misin?” diye sormuşlardı.
Ben aradan beş gün kadar zaman geçtikten sonra bu sözlerin videosunu izleyince dehşete düştüm. Kimse ne yazıyor ve ne de üzerinde duruyordu bu anlatılanların.
Süleyman’ı aradım, “Seni çağıran kimdi?” diye sordum. “Söyleyemem ama sadece Mustafa Varank ile Süleyman Soylu’ya söyledim” dedi.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.661 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.868 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.777 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar