Patron çok kızınca ERGO ile FETO barıştı

Geçen aylarda Patron çağırıp önüne oturttu bu ikisini.Kızgındı. Büyük bir fırçanın geleceği zaten davetten belliydi. “İtibarımı beş paralık ettiniz. Size verdiğim desteği...

Geçen aylarda Patron çağırıp önüne oturttu bu ikisini.
Kızgındı. Büyük bir fırçanın geleceği zaten davetten belliydi. “İtibarımı beş paralık ettiniz. Size verdiğim desteği dünyada kimseye vermedim. Başka yerlerde sizin onda biriniz kadar imkâna sahip olanlar neler yaptı” diyerek atacağı fırçanın ilk ipuçlarını vermişti.
Ama davete icabet eden iki kişi de birbirlerinin suratına bakmıyordu.
Patron “Bana bakın” diye başladı sözlerine. “Kaç kere söyledim dinlemediniz. Ya dediklerimi yaparsınız ya da ben gerekeni yaparım. Sizi elimle teslim ederim, haberiniz olsun” dedi ve aynı kızgın tonla sürdürdü konuşmasını:
“Siz kardeşsiniz ve kardeşler bu kadar küs kalmaz. Aptallıklarınız yüzünden ERDO sizi birbirinize kırdırdı. Özellikle sen ERGO. Beni dinlemeden kendi başına işlere kalkıştın. Neymiş, darbe yapacakmış. Bir de tuttun abuk subuk komşularla iş tutmaya yeltendin. Seni o komşulara güven olmaz diye on kere uyardım. Ama burnunun dikine gittin. Neymiş efendim geçmişte darbe deneyimleri varmış. Sana kaç kez bak gücün eskisi gibi değil. Kardeşin FETO da büyüdü. Sen ona destek ol. Neredeyse 40 yaşına geldi, onun da kendini kanıtlaması gerekmez mi? Yok efendim FETO gelirse elinden her şeyini alırmış. Sana garanti verdim, FETO bensiz adım atamaz diye. İkinizin de hem patronuyum, hem babanız sayılırım. Ben var ettim, yok etmesini de bilirim. Evet, ERGO beni dinlemedin Cumhuriyet mitingi dedin, 27 Nisan dedin. Oysa kardeşin gizlice hazırlanıyordu. Ne oldu? Sonuç yüzde 49 oy.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.840 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.885 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar