“O benden daha cesurdu”

Bugün tüm dünya medyası Tayyip Erdoğan’ın devlet aklını vizyonu ve cesaretiyle birleştirerek attığı adımları şaşkınlıkla değerlendiren yazılarla dolu.

Ülkemizin karşılaştığı sorunların ve içeride yaşadığımız sıkıntıların Batı ve ABD’nin ülkemizde besledikleri PKK, FETÖ gibi terör örgütlerinden kaynaklı olduğunu ve bir de onlarla iş birliği içindeki muhalefetle, mecburen demokratik platformda mücadele edilmek zorunda kalındığını bilmeyen, görmeyen kaldı mı?
Önceki gün Taarruzi insansız Hava Aracı (TİHA) kapsamında geliştirilen ve 40 bin feet irtifaya kadar yükselebilip 24 saat uçuş gerçekleştirebilen, 6 ton kalkış ağırlığına ve 1,5 ton faydalı yük taşıma kapasitesine sahip olan Bayraktar AKINCI’nın Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine girişiyle ilgili tören vardı. Orada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın tarihe geçen sözlerini dinledik.
Bir yandan da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Batı ve ABD tarafından içimize yerleştirilmiş ve bir kısmı safra olarak devletten temizlenmiş bu atıklarını, casuslarını “yeniden devletin içine sokacağız” vaadini...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.854 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.909 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar