Mansur Bey durum vahim, yol yakınken istifa edin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım özetlemiş:“Mansur Bey’in çektiği mesajları görüyoruz. Üç kuruş para...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım özetlemiş:
“Mansur Bey’in çektiği mesajları görüyoruz. Üç kuruş para için ne hâllere düştüğünü de gördük. Bu mesajlara bakınca işin vahameti daha iyi anlaşılıyor. Bu tür mesajlar bizim Ankara’ya çıkardığımız adayın karakterinin bir özetidir. Çok üzgünüm. Keşke bu mesajları görmeseydik” 
Mansur Yavaş’ın havası şu:
“Seçimlere az bir vakit var. Rüzgârı arkamıza aldık, seçmene yediririz biz bunu. Unuturlar nasıl olsa. HDP’liler de bize oy verecek. Hele bir seçilelim sonrasına bakarız.”
Oysa böylesi bir durum dünyanın başka bir ülkesinde olsa o aday bırakın aday olmayı, insan içine çıkamaz. Böylesine ağır mahkeme kararlarının ve suçlamaların muhatabı olan birinin ERK’i(iktidarı) ele geçirdiğinde yapacaklarını düşünemiyorum bile.
Daha önce de söyledim. Yavaş kazansa da kaybetse de batmış durumda.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.819 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.870 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar