Madımak Neron’u, FETÖ’nün Drone’u…

Başlıktaki söz bana ait değil, anlatacağım.CHP tabanı çok kızgın. Hem Kemal Kılıçdaroğlu’na, hem de SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na.CHP’liler hâlâ Kemal...

Başlıktaki söz bana ait değil, anlatacağım.
CHP tabanı çok kızgın. Hem Kemal Kılıçdaroğlu’na, hem de SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na.
CHP’liler hâlâ Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçek kimliğinin farkına varamadı.
Önceki akşam bir komşum Kemal Kılıçdaroğlu’nu Star televizyonunda yayınlanan “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin Merve karakterine benzettiğini söyledi. Diziyi zaman zaman ben de izlediğim için gayet iyi tanıyorum dizinin bu kötü karakterini.
Merve’nin kendisi dışındaki diğer üç kadın arkadaşı ve kocaları hepsi işinde gücünde insanlar. Merve ise sabahtan akşama kadar kime ne entrika yapsam, kimle kimi birbirine düşürsem, arkadaşlarımın ocaklarına nasıl incir ağacı diksem diye planlar yapıyor ve uyguluyor da.
Merve karakteri, dizi başladığından bu yana “dostlarından hiçbir kötülüğü esirgemiyor” ama hep yanına kâr kalıyor. Çünkü dizideki arkadaşları biraz iş-güç nedeniyle vakit bulamadıklarından ama çoğunlukla da aldıkları eğitimleriyle tamamen çelişkili bir aptallıkla Merve’nin elinden ve kötülüklerinden kurtulamıyorlar bir türlü.

FETÖ’DEN KÖTÜLÜK İTHAL EDİYOR
Evet, Kılıçdaroğlu hakikaten Merve karakteri gibi. Hükûmet etme, ülkenin sıkıntılarını sırtlama ve vatandaşın istikbalini düşünme gibi problemleri olmadığından sürekli “Acaba bu ülkeye nasıl kötülük edebilirim” diye kurup kuruşturuyor ve ediyor da.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.777 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.870 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.777 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar