Küçük Prens’in kara deliği FETÖ’cü ailesi

FETÖ’nün her ihtimale hazırlıklı olmayı gerektirecek planları ve buna uygun yetiştirdiği elemanları vardır. Özellikle siyasal partilerin içine sızacak adamlarını ta...

FETÖ’nün her ihtimale hazırlıklı olmayı gerektirecek planları ve buna uygun yetiştirdiği elemanları vardır. Özellikle siyasal partilerin içine sızacak adamlarını ta küçüklüğünden itibaren özenle yetiştirilmesini sağlar. Aile üyelerinden bazılarının örgütle bağlantısı olsa bile o “seçilmiş” kişi ne örgüt okullarında ve dershanelerinde eğitim görür, ne ışık evlerinde bulunur ne de derneklerinde yer alır. O, soğutucuda “kara günler” için saklanan kişidir. Tüm casusluk örgütlerinin en temel uygulama biçimlerinden, “Uyuyan Ajan” modelidir bu.

FETÖ de bir casusluk örgütü olduğu için buna şaşırmamak gerekir...

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın partinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu söylemesinin ardından ortaya şaşırtıcı bir durum çıktı.
O durum, Buğra Kavuncu’nun saymakla bitmeyen FETÖ iltisaklı aile fertleri ve ilişkileri. Şu anda tutuklu olan Enver Altaylı’dan, kuzeni eski Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya kadar pek çok isim. Kimi firari, kimi tutuklu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 619 Okunma Post-Truth olarak İmamoğlu ve CHP seçmeninin trajedisi 16 Mart 2024 | 1.802 Okunma Bu iki isim İzmir’de sürpriz yaparsa tüm yerel seçim paradigması değişir 14 Mart 2024 | 5.722 Okunma Sayın Erdoğan, yapılacak iş miydi bu Allah aşkına? 12 Mart 2024 | 8.117 Okunma FETÖ adına Yusuf Tekin’i tehdit eden o Bakan şimdi nerede? 09 Mart 2024 | 4.390 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar