Kod adı Sezai! FETÖ’nün Bahçeli üzerinden kanlı plânı

Artık biliyoruz ve geçmiş örneklerinde defalarca gördük ki FETÖ bir kumpas hazırlığındaysa, önce işi üzerine yıkacakları kişinin ya da partinin bu kumpası yapacağını yaymaya başlar.

Ve bir şey daha. Bunun için kendi elemanlarını bile kolaylıkla gözden çıkarır.
İşte FETÖ tabanı ve cezaevlerindeki FETÖ’cüler bu çıplak gerçeklikle ilk kez yüz yüze geldiler ve bu yüzden büyük şaşkınlık içindeler.
Cezaevindeki FETÖ’cüler kendi ölümleri üzerine oynanan korkunç tezgâhı nasıl öğrendi?
Baştan alıp özetleyelim. Konuya dair çok yazı çıktı ama lüzumsuz detaylara sapmadan bana Ümit Akdemir’in de verdiği bilgiler ışığında meselenin özetini anlatacağım.
Hatırlayacaksınız, 2018 yılında MHP lideri Devlet Bahçeli “FETÖ ve PKK gibi terör sanıkları dışındaki mahkûmlara af getirilsin” diye bir öneride bulundu. MHP’den de “Eğer af olmazsa isyan ve karışıklık çıkabilir” açıklamaları geliyordu.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bayram bitti, artık Mehmet Şimşek rüzgârı esecek! Sürprizlere hazır olun… 16 Nisan 2024 | 6.981 Okunma İsrail’le ticaret ve “Jet gibi açıklama” 11 Nisan 2024 | 2.690 Okunma Hareketlenen İran ve İsrail aparatları, İran’ın korkusu ve iktidarın algı yönetimi! 09 Nisan 2024 | 3.207 Okunma Kim bu AK Parti’deki NEO-LİBERALLER? 06 Nisan 2024 | 4.497 Okunma Beştepe, bir sorunumuz var… 04 Nisan 2024 | 6.982 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar