“Kaç kere intiharın eşiğinden döndüm”

“19 gündür yaşamıyorum. Her gün ölüyorum. İnsanlar tuhaf biçimde benden kaçıyorlar. Öz amcam telefonuma çıkmıyor ve çocukları benimle görüşmüyorlar. Çocuklarımın...

“19 gündür yaşamıyorum. Her gün ölüyorum. İnsanlar tuhaf biçimde benden kaçıyorlar. Öz amcam telefonuma çıkmıyor ve çocukları benimle görüşmüyorlar. Çocuklarımın psikolojisi bozuldu. Dört yaşındaki küçük kızım akşam eve gittiğimde elinde bir ip ‘Baba seni tutukluyorum’ diyor. Saldırı ve katliamdan sonra 8 kilo verdim ve neredeyse hiç uyuyamıyorum...”
Bu sözler 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina katliamından sonra sıkça eleştirilen, hatta FETÖ’cü olmakla suçlanan, geçmişte güvenlik hizmeti verdiği Toplumsal Düşünce Platformu ile ticari bağı nedeniyle şüpheyle bakılan güvenlik şirketi Delta VİP’in sahibi Orhan Özcan’a ait.
Kendisiyle ilgili bir yazı yayınlamış, ortadaki iddiaları, kamuoyuna yaptığı açıklamaları koymuştum. Bu yüzden benimle konuşmak istedi. Hakikaten karşımda çökmüş bir adam vardı. Belli ki uykusuzluktan gözlerinin altı çukurlaşmış perişan bir adam. Konuşmamız esnasında iki kez intiharın eşiğinden döndüğünü söyledi bana. Çok üzüldüm.
Onunla ilgili olarak en son Star gazetesi muhabiri Kemal Gümüş haber yaptı “FETÖ’cülüğünün ortaya çıktığını” yazdı.
O ise “Beni yıkan bu suçlamaydı. Konuşmak istedim, konuşmadı benimle. Oysa vicdanen rahatım. Hayatımın hiçbir döneminde bu FETÖ denen alçak örgütün yanından, yakınından ya da uzağından geçmedim” diyor.
Toplumsal Düşünce Platformu ile ilişkisinin sadece güvenlik hizmeti vermekle sınırlı olduğunu, onların da FETÖ’cü olup olmadığını bilmediğini, zaten faturaları başkanın şirketinin adına kestiğini ama ödeme yapılmadığı için beş ay sonra ayrılıp kuruluş aleyhine haciz kararı aldırdığını anlatıyor. Yıl 2014.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.746 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.869 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.777 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar