İnönü’nün 57 yıl önceki pişmanlık sözleri bugünkü CHP’yi tarif ediyor

ABD’nin CATSAA yaptırımlarına, AB’nin yaptırım kararlarına bel bağlıyorlar. Tekrar yazıyorum; karşımızdakiler artık muhalefet değil. Bilelim ve ona göre hazır olalım...

Dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan çok önemli bir tespitte bulundu. Bu tespiti bu denli açıkça ifade etmesi meselenin vahametini ortaya koydu. CHP’nin millî savunma sanayimize yönelik saldırılarına dikkat çekerek şöyle dedi:

“İHA ve SİHA'lara, tank projemize, helikopter, radar, optik, motor projemize saldırıyorlar. Doğu Akdeniz'deki, Karadeniz'deki hidrokarbon faaliyetlerimize saldırıyorlar. Savunma sanayimize saldırılar masum değildir. Alçakça ve sinsice bir plan vardır. Başka devletler adına yürütülen bir 'beşinci kol faaliyeti'dir.  Milletimiz bu defa CHP'nin ülkemizi yarım asır geri götürmesine izin vermeyecek...”

Evet, CHP bu ülkeyi iktidar olduğu dönemde yarım asır geriye götürdü ve bunun müsebbibi de Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan İsmet İnönü’den başkası değildi.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.768 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.869 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.777 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar