“Gelecek” te tasarlanan FETÖ tarzı gazeteci kaldırma skandalı

 Niğde’de ikamet eden Gazeteci-Yazar Fazıl Duygun üç gece önce sabaha karşı Ankara Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı görevlilerinin verdiği “bilgi” doğrultusunda Niğde Emniyeti tarafından sabaha karşı saat 04.00 civarında, 5. kattaki evine, balkona dayanan itfaiye merdiveni ile çıkılıp girildi ve gözaltına alındı.

Evinin kapısı yok muydu? En önemlisi sabah beklenemez miydi? Bu tarz operasyonlar benim bildiğim onlarca kişinin ölümünden sorumlu terör örgütlerine ya da uyuşturucu baronlarına yapılır.
 
PEKİ NEDEN?
Olay nasıl gelişti ve bir skandala doğru evrildi, Gelecek Partisinin bu kumpastaki rolü ne hepsini anlatacağım.
Ama önce neden Fazıl Duygun’a bu operasyon yapıldı ona bakalım ve doğrudan konuya girelim.
Fazıl Duygun, günlerdir Twitter hesabı üzerinden hem tutuklanan Ankara Kuşu adlı FETÖ iltisaklı bir hesap, hem de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve o partinin Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ üzerine çok ilgi gören paylaşımlar yapmaktaydı.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.850 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.897 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar