Firari İhsan Yılmaz’ın gizli yazışması yurt dışındaki FETÖ’yü karıştırdı

Firari FETÖ’cü İhsan Yılmaz’ın grup içi yazışmalarından öğreniyorum ki örgüt birbirine girmiş durumda. Toplanan paralar alt seviyelerdekine koklatılırken, sadece belli kesimlere...

Firari FETÖ’cü İhsan Yılmaz’ın grup içi yazışmalarından öğreniyorum ki örgüt birbirine girmiş durumda. Toplanan paralar alt seviyelerdekine koklatılırken, sadece belli kesimlere kanalize ediliyor. Yüzlerce isim, bir eli yağda, bir eli balda yaşamakta. İhsan Yılmaz “Herhangi bir itiraz dile getiren fitneci olmakla ve AKP’ye hizmetle suçlanıyor” diye yakınıyor.

Aşağıdaki yazıyı İhsan Yılmaz’ın FETÖ’cülerle birlikte oluşturulmuş olan grup içi yazışmalarından derledim.
Zehir zemberek bir itirafname ve eleştiri bombardımanı. Örgütün ne ahlaksızlığını bırakmış, ne dalavereciliğini, ne de yaptığı tezgâhları. FETÖ’cülerin yurt dışında nasıl birbirlerine düştüklerini anlatıp yerden yere vuruyor. Bunu yaparken de “Ahlaken doğruculuk” yaparak kendini dışarıda tutuyor.
İhsan Yılmaz bu yazısını “Bu grup içi son yazım. Bundan sonra http://immature.online adresiyle bir blog sayfası açtım. Artık oradan daha genel ve soyut şeyler yazacağım. Zira kafam kaldırmıyor ve psikolojim bozulacak diye endişe ediyorum” diye duyurmuş.
FETÖ’nün yurt dışındaki ve Türkiye’deki çürümüşlüğünü içeriden anlatan bir hesaplaşma ve itirafname âdeta.
İşte İhsan Yılmaz’ın yazdıklarından notlar:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.853 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.902 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar