Fetullah panikte, mahrem imamlar ve taban çok tepkili

FETÖ davasında tutuklu yargılanan Mehmet Altan, savunmasında "Madem biz yargılanıyoruz, 2 Nisan tarihli yazısında darbe hazırlığı olduğunu yazan Fuat Uğur neden soruşturma kapsamında değil" demiş.Aslında...

FETÖ davasında tutuklu yargılanan Mehmet Altan, savunmasında "Madem biz yargılanıyoruz, 2 Nisan tarihli yazısında darbe hazırlığı olduğunu yazan Fuat Uğur neden soruşturma kapsamında değil" demiş.
Aslında daha geçen yılın sonlarına doğru önce FETÖ basını, ardından CHP hırlamaya ve benim yazılarımın üzerinden “kontrollü darbe” yalanının temelini döşemeye başlamışlardı. Koskoca CHP alay-ı vâlâ ile duyurduğu bu konudaki raporunu benim bir-iki yazıma dayandırmıştı. Zavallılıklarının derecesini anlayın diye söylüyorum bunları.
Artık şaşırmıyorum onlara. Beyinlerinin karanlık dehlizlerinde iblisler, şeytanlar ve kötülükler dolaşanlara karşı şerbetlendik.
Bir defa değil, defalarca yazdım oysa. Fetullah'ın hâkî cübbesiyle darbe mesajı verdiğini, FETÖ'cü askerlerin darbe hazırlığı içinde hususilerle toplantılar yaptığını, Said Nursi'nin risalelerinde Fetullah'ın sonunu işaret ettiğini, ABD-CIA'in Fetullah'ı nasıl “Fil terbiyesi” yöntemiyle eğittiğini.
Haber kaynağım gizli değil apaçıktı. Cemaatten 2012'de kopmuş Ümit Akdemir.
Mehmet Altan’lar FETÖ kayığına binmiş kıyamete doğru giderken, hem devleti uyardım, hem de Fetullah sümüklüsüne halisane duygularla inanan askerleri. FETÖ'nün sürekli tehditlerine rağmen üstelik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.831 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.878 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar