FETÖ’cülerle PKK’lılara, HDP’lilere “Bize katılın” çağrısı

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur'un bugünkü (24.05.2022)'' FETÖ’cülerle PKK’lılara, HDP’lilere “Bize katılın” çağrısı'' başlıklı yazısı.

CHP’nin Maltepe mitinginde konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yaptı bu çağrıyı. Tabii çağrıda bulunurken “FETÖ’cülere, PKK’lılara, HDP’lilere sesleniyorum” diye başlamadı sözüne ama “Harp Akademisi öğrencilerinin, KHK’lıların, Barış Akademisyenlerinin görevlerine döndürülmesini istiyorsanız bize katılın” dedi.

Okuldan atılan Harp Akademisi “öğrencileri”nin FETÖ ile iltisakları mahkeme kararıyla tespit edildi. Kılıçdaroğlu’nun KHK’lı olarak tanımladığı kişiler ise FETÖ ile iltisakları tespit edildiği için bir Kanun Hükmünde Kararname ile memuriyetten uzaklaştırılan ve hatta bazıları memuriyetten uzaklaştırıldıktan sonra bile FETÖ ile ilişkisini devam ettirip örgütsel faaliyetlere katıldığı için tutuklananlar.

Bir de “Barış Akademisyenleri” adıyla anılan ve Devlet’in PKK terör örgütüne yönelik yürüttüğü operasyonları sert bir dille kınayarak “Bu suça ortak olmayacağız” diyen ve PKK’lı teröristlere karşı “susma” hakkını kullanan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 411 Okunma Post-Truth olarak İmamoğlu ve CHP seçmeninin trajedisi 16 Mart 2024 | 1.800 Okunma Bu iki isim İzmir’de sürpriz yaparsa tüm yerel seçim paradigması değişir 14 Mart 2024 | 5.708 Okunma Sayın Erdoğan, yapılacak iş miydi bu Allah aşkına? 12 Mart 2024 | 8.117 Okunma FETÖ adına Yusuf Tekin’i tehdit eden o Bakan şimdi nerede? 09 Mart 2024 | 4.390 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar