FETÖ’cülere ceza indirimi var ama Fetullah Gülen istemiyor

 Son günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçmesi beklenen İnfaz Yasası FETÖ’yü hayli heyecanlandırdı.

 Elebaşı Fetullah Gülen’in talimatıyla her gün on binlerce Tweet atan örgüt trolleri ve bot hesapları af talep ediyorlar. Bu mesajı alan CHP-İP-HDP ittifakı infaz indirimiyle ilgili yasa tasarısı çalışmalarını bloke ederek engelliyor.
Tabii kripto FETÖ ittifakı bunu yaparken “Rüşvetçi, hırsız serbest bırakılıyor ama fikirlerinden dolayı hapiste olanlara af yok” söylemiyle terör ve darbecilik suçundan içeride olan “gazetecilik, akademisyenlik, siyaset” gibi meslek dallarıyla iştigal etmiş FETÖ’cüler için örtük bir mücadele yürütüyorlar.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.854 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.909 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar