FETÖ mağdurları ve zaman alacak temizlik

Aşağıdaki satırlar, isminin yazılmasını istemeyen bir okura ait. Beni de hayli şaşırtan bir mektup olduğu için sizinle paylaşıyorum:“Siz bu yapı hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Ben lise...

Aşağıdaki satırlar, isminin yazılmasını istemeyen bir okura ait. Beni de hayli şaşırtan bir mektup olduğu için sizinle paylaşıyorum:
“Siz bu yapı hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Ben lise yıllarında en alttan başlayarak piramidin üstüne doğru çalıştım. Eyalet imamlığı vs...
Ankara 5. Katta yapılan toplantıların organizasyonu bana aitti. 28 Şubat sonrası Ankara’da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasını oluşturdum.
2002 yılına kadar yazılarınızda bahsettiğiniz hususi abiliğim devam etti.
Aynı zamanda yapının askeriyedeki Alevi yapılanması için Elazığ’dan Alevi bir ailenin kızıyla proje evliliği yaptım. Sonra aramızdaki çeşitli uyuşmazlıklar sonucu görevlerimi bırakıp İzmir’e geçtim.
Ayrı kaldığım zaman diliminde de sürekli takip edildim. Pasif görevlerim devam etti. 2013 yılında yurt dışındaki bir okulun finansmanı üzerimdeydi. Yaklaşık 2 milyon dolarlık bütçeye hükmediyordum. 2013 Aralık olaylarından sonra yapı ısrarla yurt dışına çıkışımı istedi. Burada bağımız koptu. Darbe çalışmalarını öğrenince endişelerimi 2015 yılında Bimer ve Cimer’e bilgi verdim. Şu anda emniyetteki birimler verdiğim isimler üzerinden darbe öncesi ve sonrası gerekenleri yapmakta.
Ancak zaman alacak bir temizlik içinde olduğumuzu bilmemiz gerekiyor...”
Yukarıdaki mektubun son cümlesi en kritik olanı:
Zaman alacak bir temizlik süreci içindeyiz.
Kolay değil. Şöyle düşünün. 190 bin byLock kullanıcısı memur var örneğin. Bunların her biri FETÖ’cü. Peki, onların eşleri bilmiyor mu bunu? Ya da çocukları? Bu sayıyı en az ikiyle çarpın, ulaşacağınız rakamı tüm kurumlardaki FETÖ’cülerle birlikte toplayın, gerçeğe ulaşırsınız.
Bu yüzden zaman alacak. Ama öncelikle kritik kurumlardaki temizliği bitirmek gerek. Hepsini toplasan 200 bin civarındadır. Esnaf vb. taifenin çok önemi yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.840 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.885 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar