Ermeni Piyer’den tahsilat yapmış, çok mu?

Türkiye gazetesi ne yazık ki hâlen Aydınlık gazetesinin sayfalarını işgal eden Sabahattin Önkibar adlı insan ziyankârlığının yaptıklarını geçtiğimiz hafta...

Türkiye gazetesi ne yazık ki hâlen Aydınlık gazetesinin sayfalarını işgal eden Sabahattin Önkibar adlı insan ziyankârlığının yaptıklarını geçtiğimiz hafta yayınladı.
Hepsi de akla zarar. Yargıya intikal ettiği için üzerinde yazmıyorum.
Gazetemiz, son olarak bu ağzı bozuk, iftiracı adamın 1981 yılında Piyer Pırlant adındaki bir vatandaşı tehdit ve şantajla parasını gasbetmek isterken yakalandığını, 8 ay 7 gün bu nedenle cezaevinde yattığını belgeyle kanıtladı. Sabahattin Önkibar gazetedeki yazısının içine koyamadığı ama internet sitesine soktuğu cevabında bu cürmünü doğruladı ama kendine göre bir mazeret de buldu:
“Konfeksiyoncu olan babamın alacağını ERMENİ PİYER’DEN TAHSİL ETMEK istedim, ne var bunda?”
Ermeni Piyer!
Büyük laf… Adam Ermeni olunca daya bıçağı boğazına tahsil et!
Mademki Ermeni'sin…
Ölümlerden ölüm beğen.
Hem de derler ya özrü kabahatinden büyük, tam da bu.
Amacı suçunu hafifletiyor sanki. Babanın alacağı varsa dava açarsın.
Çek senet mafyası o zaman var mıydı? Yoktu henüz ama bunun mayasında varmış.
Üstelik üzerine hikâye yazdığı olay hiç de anlattığı gibi cereyan etmiyor mahkeme dosyasına bakıldığında. Teğmen Oktay’lar, MİT mensubu olduğu yalanları, 600 bin lira istemeler. Ne ararsan var.
Adam Ermeni olunca korkutması kolay nasılsa. ASALA MASALA meseleleri henüz yeni, acılar taze. Atarsın bir iftira misal “ASALA’ya para yardımı yapıyor” diye, Piyer Pırlanta olsa kırk yıl temizleyemez.
Irkçı olduğu o vakitten belli. Neyle beslendiğini varın tahmin edin.
Adam Ermeni değil mi? O hâlde Sabahattin haklı(!)
Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan’ı KÜRT ve Pötürgeli (Pütürge) diye aşağıladığını sanıyor. (Ki İsmail Bey yazısında zaten "Kürt değil, özbeöz Türkmen'im -kaldı ki Kürt olsam da bir şey fark etmez. Doğrusunu araştırmadan çalakalem yazmış" diye gerekli cevabı vermişti.)
Kürt aşağılaması bu ırkçının vazgeçemediği bir malzeme. CHP’nin önde gelen siyasetçilerinden Fikri Sağlar’a da aynını yaptı. Sanki Kürt olmak utanılacak ve saklanacak bir şeymiş gibi.
Hastalıklı zihniyeti 28 Şubat’ta kaldığı için böyle o.
Dahası var, Fikri Sağlar’a bile FETÖ’cü demekten utanmadı. Sağlar’ın buna cevabını(*) hatırlatalım:
“Kıymeti kendinden menkul. Gazetecilik kisvesi altında tetikçiliğe soyunan bir gazeteci suretinin zırvalarının muhatabı oluyorum bir süredir… Beni kendi sığ ve kirli sularına çekmeye çalışan bu önü kibar ama arkası bir hayli karışık zat-ı muhteremin şahsı hakkında ben bir şey söylemeyeyim… Merak edenler, uzun yıllar çalıştığı TGRT camiasının sahip, yönetici ve özellikle muhasebecilerine sorabilirler… Kendi patronunu nasıl aldatmaya çalışmış dinleyebilirler…
Öncelikle yaptığım bir savunma değildir. Çünkü basın camiası içinde 'komisyoncu' olarak tanınan bu kişinin seviyesine inilemez. Aslında seviyesizlik de bir düzeydir. Bu kişide o da yok. Müptezelliği ile basın camiasında şöhret yapmış bu kişiyi herkes biliyor. Basındaki yakın dostlarım hep şu öneride bulundular: Bu adama bulaşma pislik sıçratır! O tedavi ettirip ölümden kurtaran patronuna bile çamur attı.”
Fikri Sağlar’ın yazısının linki aşağıda. Oradan tamamını okuyabilirsiniz.
Bana, bize de aynını yaptı. Hakkımızda elli kere yazdı ama şimdiye dek cevap bile vermedik üzerimize sıçratmamak için.
Hapis yattığını kitabında yazmışmış. Kim bilir senin kitabını. Dosyanı Ankara’da bulunduğun sırada ünlü bir siyasetçiyi araya sokarak arşivden sildirttiğin de söyleniyor. Ama İstanbul’da kalmış işte dosya. Çıktı foyan ortaya.
Mayası bozuk diyoruz ya nasıl adam 20’sinde neyse 60’ında da aynı oluyor görüyorsunuz değil mi?
Fikri Sağlar doğru söylüyor. Ben de 4,5 yıldır Türkiye’de yazıyorum, bu adam hakkında İhlas camiasında anlatılanları insanın midesi kaldırmıyor hakikaten. Onlara da kızıyorum, madem öyle böyle bir adamı “Bünyenizde niye tuttunuz” diye. 28 Şubat sürecinde araya tüm ünlü siyasetçileri sokup kalmayı başarmış meğerse. Rahmetli Enver Ören nihayetinde Ankara Temsilciliğini başka binaya taşıyıp bunu kaldığı yerde bırakmış.
Olduğun yerde kal demiş yani.
İnanır mısınız, tek başına bırakıldığı o metruk binada klozetlere bile göz diken bir adamdan söz ediyoruz burada. Söylediklerimiz anlatılanların yüzde biri bile değil emin olun.
Tekrar söyleyeyim, Sabahattin Önkibar adlı bu adam Doğu Perinçek’in ve Aydınlık gazetesinin yumuşak karnı. Böyle boş beleş adamlara arka çıkmayın derim ben.
.....
(*) https://www.birgun.net/haber-detay/sabahattin-onkibar-denilen-muptezel-131001.html
 
 
 
 
 
KEMAL KILIÇDAROĞLU GELECEK YIL FP YILIN DÜŞÜNÜRÜ LİSTESİNE GİRMELİ
 
Kaşıkçı cinayetinin faili Veliaht Prens Muhammed Bin Selman’ı yılın düşünürü listesine sokarak mizah dergisi olmaya karar veren Foreign Policy, bence gelecek sene için Kemal Kılıçdaroğlu’nu da listeye sokmalı. Gerekçesini hazırlamak için zahmet etmesinler, ben aşağıda kendilerine hazırladım:
“Atatürk'ün temelini atarak ideolojik zeminini hazırladığı CHP'yi bağımsızlıkçı ve millî çizgisinden çıkarıp dünyanın Kürt hareketinin siyasal temsilcisi olarak tanıdığı PKK ve siyasal uzantısı HDP ile nitelikli bir ilişki içine sokmayı başaran; demokrasi uğruna ülkesinin bölünmesinden korkmayan, daha önceki yıllarda irticacı diye cezaevlerinde çürüttüğü siyaset enkazlarına partisinin ve ittifak zemininin kapılarını aralayan; CHP'lileri ve askerleri paket edip yıllarca hapislerde çürüten ve Amerika'da ikamet eden din adamı Fetullah Gülen’i kendine rehber edinen, dolayısıyla da ABD ve Batı ile ilişkilerde çığır açan Kemal Kılıçdaroğlu'nu son on yılın düşünürü olarak kabul ediyoruz.”
Beğendiyseniz siz de yeni isimler ve gerekçeler ekleyebilirsiniz.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.850 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.897 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar