Dikkat FETÖ’cü şirketler toparlanıyor!

Özellikle Avrupa’da ilk şaşkınlığı attıktan sonra yeni şirketler kurdular ve atağa geçtiler. Size işin daha da tuhaf yanını söyleyeyim mi?Avrupa’daki Türk toplumunun ilk başlarda gösterdiği...

Özellikle Avrupa’da ilk şaşkınlığı attıktan sonra yeni şirketler kurdular ve atağa geçtiler. Size işin daha da tuhaf yanını söyleyeyim mi?
Avrupa’daki Türk toplumunun ilk başlarda gösterdiği duyarlılık da giderek zayıflıyor. Bunların kurdukları şirketlerden alışveriş edenlerin sayısı giderek eski seviyesine dönmekte.
Peki, bizim yurt dışında FETÖ’cülere yönelik farkındalığı artıracak bir stratejik aklımız var mı?

Dahası bu FETÖ’cü şirketlerin Türkiye’de bayilerinin olduğunu biliyor muyuz? Yurt dışında şirketi olan FETÖ’cülerin Türk istihbaratında ya da Emniyeti’nde listesi var mı?
Böyle bir listeyi hazırlamak esasında bizim istihbaratımız için çocuk oyuncağı. Bu listenin oradaki yurtsever vatandaşlar tarafından yayınlanması zor. Çünkü hemen mahkemeye veriyorlar ve “Avrupa adaleti” maalesef onlardan yana. Bu durumda FETÖ’cü şirketler listesinin acilen oluşturulup Türkiye’den yayın yapan internet ve televizyon mecraları tarafından duyurulması gerekmekte.
Bu liste yayınlanırsa bağlantılar ortaya çıktığı gibi bu alçakların yeniden palazlanmasının da önüne geçilir belli ölçüde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bayram bitti, artık Mehmet Şimşek rüzgârı esecek! Sürprizlere hazır olun… 16 Nisan 2024 | 7.690 Okunma İsrail’le ticaret ve “Jet gibi açıklama” 11 Nisan 2024 | 2.690 Okunma Hareketlenen İran ve İsrail aparatları, İran’ın korkusu ve iktidarın algı yönetimi! 09 Nisan 2024 | 3.211 Okunma Kim bu AK Parti’deki NEO-LİBERALLER? 06 Nisan 2024 | 4.497 Okunma Beştepe, bir sorunumuz var… 04 Nisan 2024 | 6.982 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar