“Darbenin olacağını Kılıçdaroğlu’ndan öğrendim”

Demek ben de bugünleri görecekmişim.Düşünün! Koskoca yazar; Fetullah’ın posta güvercini, geçmiş zaman olur ki Çankayasının gözdesi, her şeyi bilen abimiz yazılanı anlamayacak, hatta daha da ileri...

Demek ben de bugünleri görecekmişim.
Düşünün! Koskoca yazar; Fetullah’ın posta güvercini, geçmiş zaman olur ki Çankayasının gözdesi, her şeyi bilen abimiz yazılanı anlamayacak, hatta daha da ileri giderek söyleyeyim; yere yakın kısmından anlayıp “Darbeyi önceden bilmek neden ayıp olsun; yoksa yine mi gafletteyim?” diye yazacak.
Üzüntüm sonsuz.
Neden derseniz, söz konusu olan kişi benim. Son derece rahat, benim, yazılarımdan utandığımı söyleyebilmiş.
Fesuphanallah!
Buna da bir Cumhuriyet tetikçisinin saçma sapan, provokatif ve algı oluşturmaya yönelik yazısına verdiğim cevabı “okuyup” vehmetmiş. Yani kişilik yoksunu bir adamın bana atfen “Fuat Uğur: Hükümet darbeyi biliyordu” diye başlayan alçakça iftirası yüzünden verdiğim cevap nedeniyle. Oysa yazılarımın hiçbirinde böyle bir ifade yoktu ve üzerimden hükümete yönelik algı operasyonu yürütmekten başka bir şey değildi bu.
Yazıda “algı oluşturanlar” arasında ismi de geçince bu musikişinas abimiz “Ne var bunda utanacak, insan başarısıyla övünmeli” demiş.
Yahu neden utanayım yazılarımdan. Tersine övünüyorum.
Ama karşı çıktığım, kendisiyle birlikte Ertuğrul Özkök, Can Ataklı ve bugün bu kervana yine benim yazılarımı iktibas ederek katılan Mehmet Tezkan’ın açık ya da ima yoluyla “Acaba hükûmet darbeyi biliyor muydu?” algısını oluşturmaya yönelik çabalarıydı.
Eh amaç hasıl olmuş ki dün Kemal Kılıçdaroğlu bir başka gazeteye “Hükümet darbeyi biliyordu” diye şakıdı.
Biraz hatırlayalım olayı tekrar olsa da.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.825 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.872 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar