Damadın SİHA’ları ve ülkesinden nefret eden muhalefet

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur’un bugünkü (26.02.2022)’’ Damadın SİHA’ları ve ülkesinden nefret eden muhalefet ‘’ başlıklı yazısı.

Meseleyi Cumhuriyet gazetesinin eski internet sitesi müdürünün, Ukrayna’da yaşanan savaşla ilgili “Damadın SİHA’sını Ruslar düşürmüş ha!” diye attığı, acıklı sevinç çığlığına ve onun “densizliği”ne indirgersek hata etmiş oluruz. Çünkü bu paylaşımın arkası, sağı, solu ve altı, alınmamış intikamlarla, görülmemiş bir nefretle, yok etme arzusuyla dolu.

Yaşadığımız, yüzleşme safhasını yarım yamalak geçiştirdiğimiz için tamamlanmamış bir hesaplaşmanın yansımasından başka bir şey değil. Bu yüzden, içlerinde büyüyen nefret giderek cerahate dönüştü ve kendilerini de enfekte eder hâle geldi.

Bileşenlerine baktığımızda da ciddi bir yekûn tutuyorlar üstelik.

Kimler ve neler yok ki…

Dersim’in intikamı da bunun içinde, isyan ettikleri için Diyarbakır’dan Selanik’e sürülenlerin son sülale fertlerinin, çakma milliyetçi ya da Sorosçu oluşumlarla Türkiye’yi ele geçirme planları...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.693 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.463 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.328 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.774 Okunma Post-Truth olarak İmamoğlu ve CHP seçmeninin trajedisi 16 Mart 2024 | 1.832 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum