Çek Ekrem Abi'me de ordan bol acılı bir suikast!

Ekrem İmamoğlu yüzünden binlerce İstanbullunun hayatını kaybettiğini göremiyor muyuz? Bu bir suikast değil de nedir? İstanbullunun sağlığını, yani hayatımızı tehlikeye atarak güvenlik sorunu hâline gelen bir adama daha ne kadar yol vereceksiniz?

Bu soytarılığı servis edip sahneye koyan Karanlık Oda sitesi gibi görünse de asıl siparişi veren, İBB’nin içine ve başına çöreklenen Karanlık Odak.

Ben geçen hafta Kemal Kılıçdaroğlu’na kripto FETÖ’cü kamikazeler tarafından Türkiye’yi karıştırmak için suikast ihtimalini yazdığım(*) ve Hürriyet’ten Fuat Bol da ülkemizde terör örgütlerin birtakım üst düzey makamlara suikast hazırlıkları içinde olduğu ihtimalinden söz ettiği için, “Bir suikast da Ekrem Abi'mize neden olmasın, onun başı kel mi?” dediklerini, yayınladıkları o berbat asparagastan derhâl anlıyorsunuz.

İÇ SES:

“Benim neyim eksik Kemal Kılıçdaroğlu’ndan? O CHP’yi bile yönetemiyor, ben en azından 16 milyonluk İstanbul’u yönetiyorum. Ya da öyle sanıyorum, her neyse. Soner'ciğim bir güzellik yapar elbet.”

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 293 Okunma Post-Truth olarak İmamoğlu ve CHP seçmeninin trajedisi 16 Mart 2024 | 1.800 Okunma Bu iki isim İzmir’de sürpriz yaparsa tüm yerel seçim paradigması değişir 14 Mart 2024 | 5.702 Okunma Sayın Erdoğan, yapılacak iş miydi bu Allah aşkına? 12 Mart 2024 | 8.110 Okunma FETÖ adına Yusuf Tekin’i tehdit eden o Bakan şimdi nerede? 09 Mart 2024 | 4.390 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum