Aytun Çıray’ın matruş suratının altındaki matruşka

Seyirci rekorları kıran ünlü The Exorcist ile başlayan filmler serisinde, rahipler anormal davranışlar gösteren kişilerin bedenlerinden şeytan çıkarırlar! Dehşetle izlerdik o sahneleri gerçek olmasa bile.Ama...

Seyirci rekorları kıran ünlü The Exorcist ile başlayan filmler serisinde, rahipler anormal davranışlar gösteren kişilerin bedenlerinden şeytan çıkarırlar! Dehşetle izlerdik o sahneleri gerçek olmasa bile.
Ama Türkiye’de de hiç umulmadık kişilerin içinden biraz kurcalayınca şeytan çıkıyor! Filmlerdeki gibi uzun ritüellere gerek kalmadan hem de.
Bu şeytan son yıllarda Fetullah ve onun bağlıları kılığında zuhur etmeye başladı.
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray da bir başka model. Munis görünümlü, kibarlıktan kırılacak tavırlı Çıray’ın üzerini şal gibi örttüğü şeytanı çok hafif bir dürtmeyle çıkarıverdi ortaya. Hem de pisliğin 50 tonuna bulaşmış olarak.
Tanıyalım onu biraz.
Geçen cumartesi günkü yazımda CHP’yi yöneten Gladyo beşlisinden biri olarak tanımlamıştım Çıray’ı. Gladyo lafından belli ki kendi çapından büyük anlamlar üretmiş, kin ve nefret kusan, yalanlarla örülü bir açıklama yayınlamış.
Açıklamaya geçmeden önce onun hakkında biraz bilgi verelim.
Aytun Çıray, Fetullah alçağının 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında bozguna uğramalarından hemen sonra servise soktuğu “kontrollü darbe yalanı”na zemin hazırlamak için benim yazılarımı kullanan ilk kişi. Televizyonları dolaşarak yaptı bunu. Onu önce Halk TV’de Uğur Dündar’ın programında ve onun sahtelik akan ve inandırıcılıktan uzak “Vay canına” nidaları eşliğinde sorduğu sorulara cevap vererek benim darbeden 4 ay önce yazdığım “Cemaatçi askerlere son uyarı; Tavuk ‘tar’da sayılır” ve arkasından gelen diğer yazılarımdan bahsetmeye başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bayram bitti, artık Mehmet Şimşek rüzgârı esecek! Sürprizlere hazır olun… 16 Nisan 2024 | 7.562 Okunma İsrail’le ticaret ve “Jet gibi açıklama” 11 Nisan 2024 | 2.690 Okunma Hareketlenen İran ve İsrail aparatları, İran’ın korkusu ve iktidarın algı yönetimi! 09 Nisan 2024 | 3.211 Okunma Kim bu AK Parti’deki NEO-LİBERALLER? 06 Nisan 2024 | 4.497 Okunma Beştepe, bir sorunumuz var… 04 Nisan 2024 | 6.982 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar