Ali Babacan ile İmamoğlu Palandöken’de gizlice buluştu mu?

Aldığım istihbarat, Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ’daki göstermelik depremzede ziyaretinin ardından, alelacele Palandöken’e gittiği, “Tatil benim de hakkım” diye konuşup tüm Türkiye’nin tepkisini çekmeyi başardığı günlere ait.

Bilgi Erzurum’daki bir belediye başkan yardımcısından gelmekteydi. Diğer bilgi hangi otelde çalıştığını söyleyemeyeceğim bir aşçıdan. İşinden gücünden olur şimdi adam.
İnanmakla inanmamak arasında epey gidip geldim. Ama her ikisi de çok ısrar edince en sonunda araştırmaya karar verdim.
Birkaç gün daha sordum soruşturdum. Ali Babacan ortada yoktu. En son Ekrem İmamoğlu Erzurum’dan ayrıldığında Ali Babacan’ın hâlâ Palandöken’de kaldığı bilgisi de sürekli iletiliyordu bana. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ZipZop Üniversitesi ve Rektör Zülfikâr’ın son icraatı! Yeter ki iste; sadece yatay değil her türlü geçiş var… 25 Ağustos 2025 | 3.481 Okunma O meczup “Ekrem başkanım plağın öbür tarafını taktı” deyip bana saldırır mı? 21 Ağustos 2025 | 3.391 Okunma İBB Soygun çarkının gönüllü vidanjörü Özgür Özel’in çıkmazı! İmamoğlu’nun cezaevinden çıkacağı tarih 18 Ağustos 2025 | 3.009 Okunma İzler eşeğe ait ama akıl Fadime’nin… Murat Kapki’nin (F)adimesi kim? 15 Ağustos 2025 | 4.548 Okunma “Kültürel iktidar” diyorsanız önce sanatçınıza sahip çıkacaksınız! Şükriye Tutkun’un isyanı 12 Ağustos 2025 | 2.141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum