Ahmet… Bir oksimoron...

Yıl 1987. Hürriyet gazetesinde muhabirim. Öğrenciliğimde yıllarca sosyalizm idealleriyle gazetecilik yapıp açlığa talim ettiğimden pek hevesli değildim Hürriyet gazetesinde çalışmaya.

Hürriyet’te işe başlamamın çıkış noktası çok farklıydı.
Haber Müdürü rahmetli Hasan Yılmaer’den randevu almış ve ondan
saplantılı biçimde yapmak istediğim “Doğduğu yerden döküldüğü yere kadar botla Kızılırmak gezisi” projesi için sponsorluk istemiştim. Dizi yazı ve fotoğraflar karşılığında bize bot ve çadır alacak, biraz da harçlık vereceklerdi. Tabii bu benim fikrimdi. Ancak dünyanın en tonton insanlarından Hasan Bey öyle sevimliydi ki CV’mde iş hukuku uzmanı olduğumu ve bu konuda kitaplar yazdığımı görünce “Sen önce bir başla, ben seni sonra Kızılırmak’a gönderirim” diye bastırdı.
Başladım…
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.845 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.891 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 3 yorum