“Acılı Baba”ya ve CHP’deki Dilsiz Şeytanlara bir hatırlatma

Yalnızca Dilsiz Şeytan değiller. Yatacak yerleri de yok

Artık tezgâhladıkları provokasyonlar da küf kokuyor.
HDP İzmir il binasına yapılan saldırı tam da böyleydi. Saldırı ve cinayet duyulur duyulmaz asıl katil “Buradayım” diye bağırdı. Saldırganın suratından “Ben bu işler için formatlanmış bir tetikçiyim” ifadesi dökülüyordu sanki.
Beni asıl HDP il binasında çaycı annesinin yerine orada bulunduğu sırada öldürülen Deniz Poyraz’ın babası Abdülilah Poyraz’ın söyledikleri şaşırttı.
Baba’nın “Tayyip (Cumhurbaşkanı Erdoğan) ve ekibinin yapmaya çalıştığı; Osmanlı dönemi gibi tüm Kürdistan’a, Suriye’den, Irak’a saldırmak. Allah dağdakilere (teröristlere), gerillaya güç kuvvet versin. Deniz benim Deniz’im değil, Kürdistan’ın denizidir. Biz ne kadar bedel ödesek dağda tankların tüfenklerin karşısında olan aslanların (PKK’lılar) hakkını ödeyemeyiz. Allah onların mertebesini yükseltsin” demesi.
Bir provokatör tarafından hayatı sonlandırılan Deniz Poyraz’ın, arkasından yavrusu için yas tutamayacak kadar duygusuz bir....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.825 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.872 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar