ABD’nin Türkiye’deki mal varlığı

Adam ciddi ciddi televizyonda Ayşenur Arslan’ın karşısına geçmiş “ABD’nin neden bu kadar çekindiğini anlamıyorum. Alüminyum ve çeliğe yüzde 50 zamla ancak 300-500 milyon dolarlık...

Adam ciddi ciddi televizyonda Ayşenur Arslan’ın karşısına geçmiş “ABD’nin neden bu kadar çekindiğini anlamıyorum. Alüminyum ve çeliğe yüzde 50 zamla ancak 300-500 milyon dolarlık yaptırım olur. Halkbank meselesi neden unutuluyor?” diye dert yanıyor.
Evet, bu konuşan kişi Amerikan ajanı ya da yeminli bir Türk düşmanı değil. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu.
Dün Süleyman Özışık yazdı, uzatmayacağım ama devam ediyor “Tayyip Erdoğan’ın malvarlıklarını gündeme getirsene” diye. Dediğine göre ABD ile dişe diş mücadele eden Erdoğan, malvarlıkları gündeme gelince 180 derecelik dönüş yapmış.
İyi ki ülkemizin yönetiminde bunlar yok. Allah muhafaza, hainlik yapmazlar ama IQ problemleri nedeniyle ülkemizi perişan ederler.
Söylediklerini dinleyin, inanamazsınız. Aklınca ABD’ye tüyolar veriyor “Türkiye’yi nasıl mahvedersiniz” diye ve bu adam bu ülkenin parlamentosunda milletvekilliği yapıp devletin kasasından maaş alıyor.
Neyse ben yine de memnunum ve takdir ediyorum Aykut Erdoğdu’yu. CHP’yi iktidar yapmama andı içtikleri ve bunun gereğini yerine getirdikleri için bu ülkeye büyük hizmetleri var. Gerçi muhalif gazeteci Ece Sevim Öztürk konuşmasını dinleyince çok kızmış ve “Düşman işgalindeyken, hükûmet teslim olmuşken Sivas'ta "mandaya hayır" diyen bu milletin layık olduğu muhalefet bu mu? ABD'deki Reza Zarrab davasından medet uman bir muhalefet anlayışı vardı bir ara. Erdoğan sandıkta yenilse muhalefetin basiretsizliği yüzünden yine kazanıyor” diye yazmış ama Aykut Bey aldırmasın. Ece Sevim anlamaz bu işlerden, aynen böyle devam etsin. Varsa aklında ABD’ye vereceği başka tavsiyeler onları da anlatsın ki ABD Türkiye’yi köşeye sıkıştırsın, perişan etsin.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bayram bitti, artık Mehmet Şimşek rüzgârı esecek! Sürprizlere hazır olun… 16 Nisan 2024 | 7.289 Okunma İsrail’le ticaret ve “Jet gibi açıklama” 11 Nisan 2024 | 2.690 Okunma Hareketlenen İran ve İsrail aparatları, İran’ın korkusu ve iktidarın algı yönetimi! 09 Nisan 2024 | 3.211 Okunma Kim bu AK Parti’deki NEO-LİBERALLER? 06 Nisan 2024 | 4.497 Okunma Beştepe, bir sorunumuz var… 04 Nisan 2024 | 6.982 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar