Cumhurbaşkanı Çerkeslerle buluşacak fakat büyük bir problem var

Önceki gün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile konuştum. Çerkesler için beklenen müjdeyi verdi. Geçen hafta sonu Van gezisinden dönerken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile uçakta konuşmuş...

Önceki gün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile konuştum. Çerkesler için beklenen müjdeyi verdi. Geçen hafta sonu Van gezisinden dönerken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile uçakta konuşmuş ve bir an önce yapılması, gün belirlenmesi için talimat almış.

Cumhurbaşkanı’nın Çerkeslerle buluşmasıyla ilgili projeden söz ediyorum. Malum, daha evvel gerçekleşecekti ama araya Afrin harekâtı girmişti.

Buluşma Külliye’nin 2000 kişilik büyük salonunda olacak. Cumhurbaşkanı “Bu salon dolar mı?” diye sorunca Özhaseki “Ne demek efendim, değil 2 bin, isterseniz 22 bin kişi gelir oraya Çerkesler” demiş.

Ben de mutlu oldum bir Çerkes olarak. Sordum, Mehmet Bey yüzde 25 oranında Çerkesmiş.

Lâkin ortada büyük bir problem var.

Hatırlayacaksınız belki, geçen yıl 16 Kasım tarihinde(*) Çerkeslerin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Külliye’de buluşmasıyla ilgili hızlı bir çalışma yapıldığını yazmıştım. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.631 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.867 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.777 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar