Enerji tekellerinin gözü doymaz vahşiliği

Enerji, Türkiye’nin en temel iki üç meselesinin başında geliyor. Ve hakkını yememek gerek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, bana göre enerjinin ülkemiz açısından önemini şimdiye kadar en...

Enerji, Türkiye’nin en temel iki üç meselesinin başında geliyor.

Ve hakkını yememek gerek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, bana göre enerjinin ülkemiz açısından önemini şimdiye kadar en çok idrak etmiş siyasetçi olarak dikkat çekiyor. Hele yenilenebilir enerjide yaptıkları, hayata geçirdiği ve geçirilecek projeler olağanüstü.

Yalnızca bu değil tabii.

Geçtiğimiz gün “Sonsuz Enerji” adlı bir internet sitesi keşfettim(*). Adına bakarak bu Tuncay Özkan’gillerin ve bir takım darbeci generallerin tanıttığı malum “Erke motoru olmasın bu sakın?” diye aklımdan geçirmedim değil.

İçine baktığımda ise tam tersine beni şaşırttı. Haber ve bilgi açısından değerli ve kaynak olabilecek türden çok ilginç yazılar yer alıyor sitede. Sitedeki bir yazı da ilgimi çekti bu arada. Başlığı şöyle:

“Türkiye akaryakıt piyasası 8’den, LPG piyasası 9’dan büyüktür!”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK’nın Avrupa’daki Türklere saldırıları ülkemiz için bir işaret 28 Mart 2024 | 2.854 Okunma Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.909 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.465 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.332 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.778 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar