Zarrab davasının FETÖ tabanındaki çarpıcı etkisi

Yurt dışındaki FETÖ militanları arasındaki fikir ayrılıkları ve karşıtlıkların giderek kutuplaşmaya evrildiğini daha önceki yazılarımda anlatmıştım.Reza Zarrab olayı bu durumu daha da...

Yurt dışındaki FETÖ militanları arasındaki fikir ayrılıkları ve karşıtlıkların giderek kutuplaşmaya evrildiğini daha önceki yazılarımda anlatmıştım.
Reza Zarrab olayı bu durumu daha da derinleştirmiş ve Türkiye’ye taşımış görünüyor.
Çok ilginç bilgiler gelmekte.
Hatırlayacaksınız bir FETÖ unsurunun hesabı var. http://mekanizeler.blogspot.com.tr/ adlı blogunda yazıyor. Bakın o geçen hafta Zarrab davası ile ilgili neler demiş:
Zarrab özelinde Halkbank olayının ABD'ye taşınması, meselenin bir yolsuzluk değil uluslararası bir operasyon olduğu algısını kamuoyunda güçlendirmekte. Bu durum Hizmet'in "egemen güçlerin taşeronu" olduğu algısını yine Hizmet eliyle kuvvetlendirmekten başka bir şey değildir.
17/25'in “millî bir operasyon” olduğuna inanan hizmet erlerinin işin içine ABD girince kafasının karıştığını ve hükûmetin "Bu bir uluslararası operasyondur" tezini doğruladığını akıl edemiyor musunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 2.154 Okunma Post-Truth olarak İmamoğlu ve CHP seçmeninin trajedisi 16 Mart 2024 | 1.803 Okunma Bu iki isim İzmir’de sürpriz yaparsa tüm yerel seçim paradigması değişir 14 Mart 2024 | 5.747 Okunma Sayın Erdoğan, yapılacak iş miydi bu Allah aşkına? 12 Mart 2024 | 8.129 Okunma FETÖ adına Yusuf Tekin’i tehdit eden o Bakan şimdi nerede? 09 Mart 2024 | 4.397 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar